Премиерът Бойко Борисов провежда среща със синдикатите от КНСБ, представляващи

...
Премиерът Бойко Борисов провежда среща със синдикатите от КНСБ, представляващи
Коментари Харесай

Борисов на среща с полицейските синдикати

Премиерът Бойко Борисов организира среща със синдикатите от КНСБ, представляващи ползите на работещите в системата.

"Искаме да си отстоим настояванията, които са 15% нарастване на заплатите, промяна в Министерство на вътрешните работи тотална, с нов закон. Ръководството ги знае тези наши претенции, оставаме зад тях, разяснява президентът на Националния полицейски профсъюз Румен Пелев ", представен от Българска национална телевизия.



По-късно денем синдикатите в Министерство на вътрешните работи ще стачкуват на няколко места в столицата. Планира се две групи да стачкуват и насочат послания към делегациите, идващи за формалното разкриване на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Между 16:30 и 17:00 часа, протестиращите чиновници в Министерство на вътрешните работи ще „ посрещат “ делегациите с винили на кръстовището на бул. „ Брюксел “ и бул. „ Цариградско шосе “ и на кръстовището на Орлов мост. Протестните дейности ще продължат в 18:15 часа в региона на Народния спектакъл „ Иван Вазов “.



Вчера беше отстранен протестен билборд на синдикатите в Министерство на вътрешните работи, а на държавното съвещание Борисов се възмути от свалянето на билборда. Съобщението, изписано на британски език гласеше, че българските служители на реда получават съществена заплата от по 340 евро. То бе поместено на билборда на кръстовището на ул. „ Гурко " и бул. „ Евлоги Георгиев ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР