Премиерът Бойко Борисов пристигна в “София Тех парк”, където тази

...
Премиерът Бойко Борисов пристигна в “София Тех парк”, където тази
Коментари Харесай

Бойко Борисов пристигна в “София Тех парк”, където тази вечер е домакин на неформална вечеря, част от Програмата на лидерите и календара на Българското председателство на Съвета на ЕС

Премиерът Бойко Борисов дойде в “София Тех парк”, където довечера е хазаин на неофициална вечеря, част от Програмата на водачите и календара на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

Заедно с него е и министърът за българското европредседателство Лиляна Павлова. Борисов ще посрещне държавните и държавните ръководители от Европейски Съюз, както и ръководителя на Европейския съвет Доналд Туск.

В навечерието на Срещата на върха Европейски Съюз – Западни Балкани те ще разискват опциите пред нововъведенията и цифровизацията, договорката за нуклеарната стратегия на Иран и комерсиалните връзки със Съединените щати. Утре следва Срещата на върха Европейски Съюз – Западни Балкани, на която водачите от Европейски Съюз и района ще разискват европейската вероятност и свързаността на Западните Балкани с Общността.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР