Премиерът Бойко Борисов пристигна при тунела Железница, който днес се

...
Премиерът Бойко Борисов пристигна при тунела Железница, който днес се
Коментари Харесай

Борисов на инспекция в Железница: Ако беше лесно, комунистите да са го построили

Премиерът Бойко Борисов дойде при тунела „ Железница ”, който през днешния ден се срути и затисна трима служащи. Мъжете са живи, сега се транспортират към ВМА.
„ Не че подценяваме двете лечебни заведения, в които са настанени в Благоевград, само че ген. Мутафчийски предлага да бъдат преместени във ВМА “, посочи министър-председателят.
Инцидентът е случайност, разследване на дъждовете , изясни министър председателят.
Видео от инспекцията
" Е, не внимавате ли? Стреснахте ли се? Внимавайте единствено! Хайде, юнаци! ", обърна се Борисов към служащите на място.
Строителите пък му споделиха, че теренът е доста сложен. На тези думи министър председателят не пропусна да означи: " Ако беше елементарно, комунистите да го бяха построили ".
" Зарадвах се на иконите в тунелите, тъй като Господ ги избави тея хора ", разяснява пред публицистите Бойко Борисов.
Прекалено доста време продължиха дъждовете. Технологията е спазена. На самия завой, там, където напредваме, там се случва. Половинката канара се отделя. Това рапортуваха ръководители на плана за строителството на тунел " Железница " пред премиера Бойко Борисов.
Министър-председателят отиде на място, с цел да се осведоми по какъв начин е станал случаят, при който няколко служащи бяха затиснати. По-рано той отиде да ревизира положението на потърпевшите.
Директорът на ГДПБЗН Николай Николов разяснява, че екипът е реагирал бързо и груповата помощ е довела до това да няма жертви. Отново бе посочено, че теренът е сложен за създаване.
Заедно с Борисов на място бяха районният министър Петя Аврамова и вътрешният министър Младен Маринов. Там беше и шефът на ВМА и шеф на Националния действен щаб ген.-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски.
От своя страна Петя Аврамова сподели, че има комисия, която ще направи инспекция. Не са установени нарушавания по осъществяването на дейностите.
" Риск постоянно има, това са доста тежки обекти. Много бързо са реагирали служащите ", означи тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР