Премиерът Бойко Борисов показа на проф. Венцислав Мутафчийски строежа на

...
Премиерът Бойко Борисов показа на проф. Венцислав Мутафчийски строежа на
Коментари Харесай

Борисов запозна проф. Мутафчийски със строежа на АМ Струма

Премиерът Бойко Борисов сподели на проф. Венцислав Мутафчийски градежа на автомагистрала " Струма ", излиза наяве от видео, оповестено в профила на министър-председателя във Facebook.

,,Тунелите има още по 50-60 метра да се вършат. Март месец ще можем да минем от единия до другия завършек на тунелите. Мостът ще е подготвен едната страна. Идеята е стане ли готово в едната посока да се облекчи доста трафика. Двата тунела по едно и също време се работят. Тези 10 км ги минаваш за няколко минути. Да видиш " Струма " каква беше, гледай в този момент всичко към този момент е вътре във водата. На 40-50 м са пилоните. Огромно оборудване, огромна хубост! Тук са 100 м денивелация. Всичко това с багерите виждаш по какъв начин е изядено, изядено, изядено'', разяснява министър председателят, до момента в който проф. Мутафчийски единствено кимаше одобрително.

,,Затова ваксинирайте крепко. Ваксинирайте, лекувайте, да ги върнем по-бързо хората към естествения живот. Това е най-важното. Огромна работа вършите. Ние не спряхме строителството като в доста други държави'', изясни още Борисов на ген. Мутафчийски.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР