Премиерът Бойко Борисов покани всички посланици в МС, за да

...
Премиерът Бойко Борисов покани всички посланици в МС, за да
Коментари Харесай

Борисов кани посланиците в МС заради убийството в Русе

Премиерът Бойко Борисов предложения всички посланици в Министерски съвет, с цел да изрази пред тях недоволството си от отрицателните мнения от непознати политици и медии към България във връзка с убийството на Виктория Маринова.

Председателят на групата на ЕНП в Европарламента – Манфред Вебер, да вземем за пример написа в Туитър, че е шокиран от убийството и че това е третото ликвидиране на публицист в Европейски Съюз за година след Малта и Европейски Съюз.

По отношение на Вебер, който е главен кандидат за поста на Юнкер за ръководител на Европейска комисия след изборите следващата година, има спекулации, че Борисов ще откаже поддръжка за него. Днес Борисов разгласи, че ще си промени отношението към ЕНП.

В друго известие в Twitter, публикувано преди към час, Манфред Вебер обаче поздравява българските управляващи за разкриването на убийството.

Българските управляващи действаха бързо и дейно. Имаме цялостно доверие във управляващите, че ще намерят правдивост за фамилията и блrзките, написа Вебер.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР