Премиерът Бойко Борисов пое в неделя сутрин с джипа към

...
Премиерът Бойко Борисов пое в неделя сутрин с джипа към
Коментари Харесай

Борисов с джипа във Велинградско: ГЕРБ води война с ДПС в смесените региони

Премиерът Бойко Борисов пое в неделя заран с джипа към велинградското село Грашево. Пътуването натам се излъчва онлайн в формалния му профил във Facebook в компанията на зам.-министъра Николай Нанков, а в колата се разяснява какви пътища са построени в региона.

Обиколката на министър-председателя съответства с представянето на екипа на някогашната му дясна ръка Цветан Цветанов на новата му партия " Републиканци за България " в София.

" Ако тук не сме в Родопите толкоз дейни, това са толкоз чисти български жители които би трябвало да ги поддържаме непрестанно ", сподели Борисов. После добави: " Много хубаво приказват на жълтите павета, само че да дойдат да видят в смесените райони каква борба се води сред ГЕРБ и Движение за права и свободи сред двете партии, каква война се води и да кажат какъв брой имат от Българска социалистическа партия, Мая Манолова, " Да, България ".

" Виж кои са идвали - Цветанов и Пеевски и нищо не създали. Това споделят ", разяснява Борисов.

Премиерът бе посрещнат с ръкопляскания и викания в негова поддръжка от локалното население, а кметът Асен Мастев благодари на премиера, че е оказал помощ за развиването на района. Очевидци означиха, че както министър председателят Бойко Борисов, по този начин и огромна част от събралите се на площада са без маски.

" Искат оставка, народът го желае ", сподели пред тях Борисов.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР