Премиерът Бойко Борисов отрече да има спор с президента Румен

...
Премиерът Бойко Борисов отрече да има спор с президента Румен
Коментари Харесай

Борисов: Всяко изказване на президента е в полза на опозицията

Премиерът Бойко Борисов отхвърли да има спор с президента Румен Радев, който по-рано съобщи, че не е редн о с държавни пари да се води предизборна акция.  
 
Публикувахте от в Четвъртък, 9 май 2019 година " Всяко негово изявление е в интерес на опозицията ", акцентира министър-председателят пред български публицисти в Румъния, където участвав Неформалното съвещание на държавните и държавните ръководители на страните членки на Европейски Съюз .

" Давам доклад за всяка моя активност, в случай че е срещу да се купят нови рейсове за децата или е срещу да се дадат пари за болничното заведение в Ямбол, да излезе и да каже. Ако е срещу, че сме дали пари за някого, да излезе и да каже ", изясни Борисов.

На въпрос по какъв начин ще разяснява изявлението на Радев, че е равноотдалечен от всички партии, Борисов разяснява: " Самото му изявление отново взе страна, за какво би трябвало да му подсещам и къде върви на пленум. Случайно са се озовали негови хора в листата на Българска социалистическа партия. Прави ни към този момент на кьорави. И за военното учебно заведение, аз се върша на благородник, споделих, че ние дружно сме се постарали, през днешния ден той отново споделя, че бил еднообразно далечен. Президентът отива на пленум на Българска социалистическа партия и след това споделя, че е еднообразно далечен и аз би трябвало да му разясня думите все едно съм безумен, че не е еднообразно далечен. Не е. Аз виждам, че не е еднаквоотдалечен ", отсече министър председателят.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР