Премиерът Бойко Борисов отново се качи на джипа си. Този

...
Премиерът Бойко Борисов отново се качи на джипа си. Този
Коментари Харесай

Бойко Борисов отново се качи на джипа си, този път се разходи из Родопите

Премиерът Бойко Борисов още веднъж се качи на джип а си. Този път той се разноски из Родопи те. Той посъветва всички, които приказват, да дойдат в Родопи те и да видят кой кой е, защото в смесените региони единствено ГЕРБ се изправяло срещу Движение за права и свободи.

Борисов беше посрещнат с бурни овации във велинградското село Мечо. Пред локалните поданици той разясни, че на площада и на жълтите павета желаят оставка, а те му дадоха отговор да не подава такава и че те са с него. Хората прибавиха, че са измежду първите в община Велинград, които са дали своят вот за ГЕРБ.

" София не е България ", споделиха пред премиера локалните, като се похвалиха, че получили и учебен рейс. Борисов пък подсети, че властта е дала над 20 млн. лв. за  учебни рейсове.

Министър-председателят  добъви още, че в новата стратегия ще заделят сред 50 -100 млн. лв. единствено за такива села, вместо да ги вършат едно по едно. На 15 октомври пък би трябвало да бъде приключено учебното заведение в Бирково, а Борисов даде обещание да отиде да го види.

Местните акцентираха, че доста хора са идвали в района, само че единствено той оставял диря след себе си и докоснал хората.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР