Премиерът Бойко Борисов отново е на инспекция из страната със

...
Премиерът Бойко Борисов отново е на инспекция из страната със
Коментари Харесай

Борисов пак на инспекция с министри: Бърборковците да видят какво са направили за 50 г.

Премиерът Бойко Борисов още веднъж е на ревизия из страната със своя джип - този път в Пазарджик. Заедно с него са здравният министър проф. Костадин Ангелов и министърът на екологията и водите Емил Димитров. Тримата отидоха в чисто нов цех с съвременни съоръжения за обработка на боклуци.

" Депото ще докара до филтриране на въздуха и това ще рефлектира върху здравето на хората ", посочи Борисов.

" Депото е било спряно през 1986 година Сега коя година е? Тези, които обичат да бърборят доста, да видят какво са създали за 50 година и да го сравнят с нашата работа за 10 година ", добави министър председателят.

" Всички производители на ориз в Пазарджишко ще бъдат захранени с нужното количество вода тази година ", заяви пък екоминистърът.

" Ще субсидираме общините в допълнение, с цел да има по-високи заплати за лекарите и сестрите, които отиват да работят в провинцията. Сега създаваме стратегия за жилища. Тук ще създадем реставрация на постройка, която да се дава на медицински сестри, с цел да могат да учат. Ще могат да го употребяват и лаборанти. Проектът е за 7 млн. лв. ", съобщи на собствен ред проф. Ангелов.

(Очаквайте подробности)

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР