Премиерът Бойко Борисов отказва срещата си с македонския президент Георге

...
Премиерът Бойко Борисов отказва срещата си с македонския президент Георге
Коментари Харесай

Скандал! Бойко Борисов отказва срещата с македонския президент Георге Иванов

Премиерът Бойко Борисов отхвърля срещата си с македонския президент Георге Иванов, която е планувана за на следващия ден заран.
Държавният глава на Македония е към този момент у нас и по-късно ще бъде признат от сътрудника си Румен Радев. Срещата на Иванов с Борисов е част от формалната стратегия на неговата аудиенция.
Премиерът Борисов е разпоредил на външния министър Екатерина Захариева също да не приема македонския президент, настояват още източници от държавното управление.
Причината да отхвърли на двете срещи е безусловно арогантното държание на Георге Иванов през вчерашния ден във връзка с постигнатото съглашение за името в разногласието сред Гърция и Македония.
Скандалът е извънредно огромен, споделят осведомени. Не единствено Атина - безусловно всички в Европейски Съюз са разочаровани от държанието на македонския президент и правят оценка дейностите и изказванията му като доста неприятен метод да се саботира процесът по реализиране на съглашение и процеса на евроатлантическа интеграция на Скопие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР