Премиерът Бойко Борисов обяви новината за ратификацията на Протокола за

...
Премиерът Бойко Борисов обяви новината за ратификацията на Протокола за
Коментари Харесай

Борисов благодари на депутатите за приемането на Договора за Северна Македония

Премиерът Бойко Борисов разгласи новината за ратификацията на Протокола за присъединението на Република Северна Македония към НАТО пред министрите при започване на днешното държавно съвещание.

Бойко Борисов, министър председател на Република България: Парламентът ратифицира Договора за Северна Македония, доста старания положихме, тъй че да благодарим на Народното събрание и на депутатите за това умно решение.
По време на гласуването в парламентарната зала през днешния ден участва ръководителят на македонския парламент Талат Джафери.

Българското държавно управление е измежду първите, които ратифицираха протокола за участие на Македония в Северноатлантическия алианс. Протоколът за присъединение на Северна Македония към НАТО беше подписан на 6 февруари в Брюксел.

 Парламентът ратифицира Протокола за присъединение на Северна Македония към НАТО Парламентът ратифицира Протокола за присъединение на Северна Македония към НАТО
Народното събрание ратифицира Протокола за присъединение на Сeверна Македония в НАТО. Това стана факт със 140 гласа "за ", нито един срещу и при отсъ...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР