Премиерът Бойко Борисов обяви, че има пълен синхрон с президента

...
Премиерът Бойко Борисов обяви, че има пълен синхрон с президента
Коментари Харесай

Борисов посъветвал Радев: Не им обръщай внимание на политиците, в парламента се дракат с всеки един от нас

Премиерът Бойко Борисов разгласи, че има цялостен синхрон с президента Румен Радев. Думите му бяха във връзка срещата сред двамата на " Дондуков " 2 при започване на седмицата, която бе по самодейност на Борисов след нападките сред президента и ГЕРБ около анкетната комисия " Грипен ".

" Моят единствен съвет към него беше: " Не им обръщай внимание на политиците от всички цветове. Защото те в Народното събрание се дракат с всеки един от нас. Ако почна да го държа виновен за думите на Нинова, Симов, Зарков, до каква степен ще я докараме? И всеки ден той ще излиза да се разграничава и аз в този момент би трябвало да се диференцирам от моята парламентарна група. Това е парламент - имат право да си приказват, да си спорят ", разгласи Борисов пред публицисти.

В отговор на журналистически въпрос министър председателят сподели още, че и двамата с президента са политици, само че когато заемат даден пост " преди всичко се гледа страната и институционалните взаимоотношения ". " В последните дни аз в държанието на Цветанов не мога да намеря слаб пункт и той се пробва по всякакъв начин да излезе от тази рецесия, която си провокираха с президента ", безапелационен бе Борисов.

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР