Премиерът Бойко Борисов обеща пред трибуната на европейския парламент, че

...
Премиерът Бойко Борисов обеща пред трибуната на европейския парламент, че
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Обещавам, че Истанбулската конвенция ще стане факт в България

Премиерът Бойко Борисов даде обещание пред трибуната на европейския парламент, че Истанбулската спогодба ще стане факт в България. „ Няма да допуснем насилието над деца и дами “, сподели министър-председателят.

Неочаквана поддръжка срещнах от европейските социалисти за конвенцията, и доброжелателност, и поздравления, съобщи още Бойко Борисов.

Българските социалисти на пленум в неделя взеха решение да не поддържат Истанбулската спогодба. Видяхте аплодисментите за държавното управление ни от европейските социалисти  за това, че приехме конвенцията в сряда, уточни министър-председателят.



Премиерът още веднъж акцентира, че в Банско няма да се строи нищо друго с изключение на втори въжен превоз и уточни, че държавното управление забавя инфраструктурни планове с години, „за да не нарушим покоя на една костенурка“.

Готов съм с подписа си да подсигурявам, че става въпрос единствено за втория въжен превоз в нашия ски курорт, сподели още Борисов. „Казах, и то в Екологичен потенциал, че всичко друго от втория въжен превоз няма да се случи и аз съм поръчител.“

„Не сме отговорни за съдружните си сътрудници, които се разделиха на три елементи, с цел да имат трима водачи на партии и не можаха да влязат в парламента“, уточни още Бойко Борисов. Не бих се съгласил, подобен стопански напредък, този голям фискален запас, тази финансова дисциплинираност, този най-нисък в Европа външен дълг, нулев бюджетен недостиг.“

Благодарение на борбата си с корупцията и контрабандата, милиони вкарахме в бюджета. Нечувано до в този момент в България, сподели още Бойко Борисов.

София имаше проблеми с боклука, в този момент столицата е пример за Европа – по какъв начин се чисти, по какъв начин се съхранява, рециклира, във всяка една сфера. Гарантирам, че ще се оправим идващите години с всички провокации, сподели още Борисов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР