Премиерът Бойко Борисов не е настоявал за оставката на Валери

...
Премиерът Бойко Борисов не е настоявал за оставката на Валери
Коментари Харесай

Каракачанов: Патриотите вероятно ще предложат друг свой вицепремиер


Премиерът Бойко Борисов не е упорствал за оставката на Валери Симеонов. Той самичък е взел решението си, тъй като не желае държавното управление да бъде атакувано поради него. Това заяви в „ Събуди се” по Нова тв вицепремиера Красимир Каракачанов, който е първият човек, научил за решението на водача на НФСБ.

„ Не е имало гледище от страна на премиера Бойко Борисов за оставката на Валери Симеонов. Той ми се обади през вчерашния ден към 14 часа, с цел да ме осведоми какво е решил. След това двамата отидохме при премиера и го информирахме за това негово решение. Той излезе с аргумента, че откакто аз предния път съм го избавил, е редно да ме осведоми какво е решил да направи”, сподели Каракачанов.

На въпрос дали има очакване оставката на Валери Симеонов да тушира основаното публично и политическо напрежение Каракачанов отговори, че в Народното събрание при гласуването на бюджета проблеми с кворума няма. Иначе чака напрежението, което беше основано сред майките и Валери Симеонов, да се тушира след оставката на сътрудника му.

Симеонов се отдръпва в персонално качество, а не като сътрудник в обединението, тъй че не се чакат разтърсвания, нито в „ малката”, нито в „ голямата” коалиция, сподели още водачът на Вътрешна македонска революционна организация. Той посочи, че Патриотите евентуално ще предложат различен собствен вицепремиер, само че името му е въпрос на разискване в обединението.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР