Премиерът Бойко Борисов, който в неделя обяви, че е заразен

...
Премиерът Бойко Борисов, който в неделя обяви, че е заразен
Коментари Харесай

Все още съм със симптоми на общо неразположение, обяви Борисов

Премиерът Бойко Борисов, който в неделя разгласи, че е инфектиран с ковид, употребява обществените мрежи, с цел да благодари на хората, които се интересуват от неговото здраве и да заяви, че няма смяна в здравословното му положение все още. 

„ Благодаря на всички, които демонстрират внимание и поддръжка. Няма смяна в здравословното ми положение: към момента съм със признаци на общо неразположение ”, разгласи министър председателят Бойко Борисов в персоналния си профил във Facebook.

„ Лекувам се като всеки български жител, на който е предписано домашно лекуване от персоналния му доктор. Общото ми положение не ми пречи да не преставам да извършвам служебните си отговорности. Уверен съм, че нашето общество, водено от нашите лекари, които са едни от най-хубавите в света, ще премине и през това тестване. Спазвайте ограниченията и се пазете! ”, написа още той.

Припомняме, че в неделя Борисов разгласи с пост във Facebook, че е инфектиран с ковид. От държавната пресслужба оповестиха, че министър председателят извършва работните си отговорности и е в непрекъсната връзка с членовете на Министерския съвет. За момента не се постанова вицепремиер да замества министър-председателя. 

 

Благодаря на всички, които демонстрират внимание и поддръжка. Няма смяна в здравословното ми положение: към момента съм със...

Posted by on 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР