Премиерът Бойко Борисов, който в момента е на срещата на

...
Премиерът Бойко Борисов, който в момента е на срещата на
Коментари Харесай

Борисов: Най-късно в сряда ще бъдат ясни данните от проверката за полицейско насилие

Премиерът Бойко Борисов, който сега е на срещата на върха на Европейски Съюз, съобщи, че най-късно във вторник или в сряда ще приключи инспекцията на Министерство на вътрешните работи, която ще откри дали служители на реда са използвали мощ при митингите.

Горчиво скърбя, в никакъв случай това не е било толерирано от нас ”, сподели Борисов по отношение на обвиняванията, че полицията е използвала мощ против протестиращи.

" Неговият дядо болшевик не е дал опция в миналото ние да отидем да учим в Брюксел, в Хага, в Лондон, или където и да било. На тяхната възраст, когато имаше повреда в Чернобил и се стелеше радиоактивен прахуляк, ни караха да маршируваме на митинги с червени връзки. Така че, тази народна власт им даде опция да отидат да учат, да работят, да видят света. Време е в обществото да се проведе дебат по доста тематики ", заключи Борисов. 

Според него е нужно да се направи кръгла здравна маса, с цел да се изясни на обществото до какво води пандемията и до каква степен се стига.

„ За наша наслада, демокрацията е дала опция на част от протестиращите да учат в чужбина...На тяхната възраст ни караха, когато имаше повреда в Чернобил и се стелеше радиоактивен прахуляк, да маршируваме на митинги с червени връзки. Тази народна власт им даде опция да отидат да учат, да работят, да пътуват, да видят света ”.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР