Премиерът Бойко Борисов каза, че е настоял да платим веднага

...
Премиерът Бойко Борисов каза, че е настоял да платим веднага
Коментари Харесай

Борисов е настоял да платим веднага за F-16

Премиерът Бойко Борисов сподели, че е настоял да платим незабавно за изтребителите F-16. " Решихме да отидем на разновидността за нашите благоприятни условия като страна - допустимо най-хубавия аероплан, който доста усъвършенства нашите благоприятни условия ", разяснява Борисов, който взе присъединяване в обичайна посланическа конференция през днешния ден в Централния боен клуб в София.

" Доста спекулации чухме по тематиката, надали не, в случай че няма 12, а са 9 ракети, им се намалявала способността ", сподели министър-председателят. " Нищо сходно, тъй като това е началото на превъоръжаването на нашите военновъздушни сили. Като отговор бих споделил на тези знатни военни, че аз настоях да си платим незабавно, тъй като ми омръзна три пъти, като идваме в ръководство, да заплащам борчовете на тези, които са пазарили самолетите ", добави той.

" Неслучайно ние имаме бойна авиация, само че всичко ново до този миг, което сме придобили, е годно единствено да натовари щаба и да избяга - единствено транспортни самолети и хеликоптери, без нито една пушка - не ракета, не торпедо, пушка няма, за стотици, стотици милиони, над милиард, повече, в сравнение с за F-16 ", разяснява Бойко Борисов.

за Северна Македония министър-председателят уточни, че д оговорът за добросъседство е дал добър резултат и за нашите съседи . Той означи, че без контракта за добросъседство пътят на Северна Македония към НАТО и Европейски Съюз нямаше по какъв начин да бъде стартират.

" За една страна да си смени името, да трансформира с десетилетия насаждани в популацията познания или прочит на историята е тежък развой и по тази причина ние твърдо, само че и толерантно би трябвало да работим, с цел да се стигне до крайния резултат - НАТО и Европейски Съюз " , уточни той.-->

" Убеден съм, че когато една страна е в Европейски Съюз и НАТО, постоянно е по-добра за комшия и по-лесно се комуникира " , разяснява Бойко Борисов.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР