Премиерът Бойко Борисов и кметът на Перник Станислав Владимиров посетиха

...
Премиерът Бойко Борисов и кметът на Перник Станислав Владимиров посетиха
Коментари Харесай

Премиерът разгледа обновения ТЕЦ Република в Перник

Премиерът Бойко Борисов и кметът на Перник Станислав Владимиров посетиха новоизградените уреди към Топлоелектрическа централа Перник. Това стана ясно от включване през Facebook на страницата на българския министър председател Борисов.

Според кмета Станислав Владимиров е построен 60 км тръбопровод . Според Борисов били употребени най-качествените материали и ще са нужни към 2 млн. лева
 Законен ли е водопроводът за Перник?
Законен ли е водопроводът за Перник?

Все още се събират и съгласуват документи за неговото приемане

По думите на Борисов ще се види по линия на Българския ВиК холдинг да се финансира и построяването на спомагателни уреди и връзка със остарялата пречиствателна станция, с цел да се усъвършенства качеството на водата в Перник. " Помните ли преди година какво беше? Вода течеше, а имаше безводие ", сподели Борисов, изтъквайки новия тръбопровод, обвързван със софийския тръбопровод.

Припомняме, от на страната за справяне с водната рецесия в Перник.

Правителството предложи през " Бели Искър " и водопреносната мрежа на столицата. По този метод Перник ще получи вода за питейни потребности с построяването на 13.5 км трасе от Мало Бучино до квартал " Мошино ".

бе оповестено на 21 декември 2019 година, откакто воден режим бе на 18 ноември 2019 година За рецесията с водата в Перник се разбра дни след локалните избори, които бяха извоювани от Българска социалистическа партия и кмета Станислав Владимиров. Той обаче е безапелационен, че виновност носят ръководещите и. Кризата коства постовете както на регионалния шеф Ирена Соколова (ГЕРБ), по този начин и на.

Според заключението от инспекцията на Районната прокуратура има данни за занемареност, по тази причина и производството бе трансферирано, защото касае закононарушения по работа (безстопанственост) по отношение на длъжностни лица от висок сан - тогава се визираха министрите на Министерство на околната среда и водите и Министерство на регионалното развитие.

Главният прокурор взе под.

На 9 януари 2020 година, бе задържан за разпит. Единият мотивите за неговото задържане бе водният режим в Перник, другият - боклука от Италия, който бе открит в разнообразни депа в България.

При инспекция на Перник основният прокурор Иван като трагично.
 ТЕЦ-Перник отхвърля да има съществени повреди
ТЕЦ-Перник отхвърля да има съществени повреди

Топлофикационното сдружение работело в естествен режим

" Това са забележими резултати - водоснабдяване, канализация, чиста вода, Автомагистрала " Струма ", пътища, кръгови, саниране, индустриалната зона, довеждащ различен тръбопровод ", изброи той плановете за Перник. През тази година ще започва и огромният воден план в Перник, който се осъществя с европейско финансиране за ремонт и създаване на канализация в града.
 Екоминистерството спря 4 парогенератора на Топлоелектрическа централа Перник
Екоминистерството спря 4 парогенератора на Топлоелектрическа централа Перник

Те трябвало да бъдат изведени още на 1 януари 2008 година

Премиерът Бойко Борисов , финансовият министър Кирил Ананиев и зам.- министърът на районното развиване Николай Нанков ще продължат разходката си из страната. Рано тази заран те посетиха строителството на автомагистрала " Струма " и тунел , който се чака да бъде подготвен септември.

Борисов се увери, че работата по градежа напредва и, че всичко върви по проект. Премиерът и кметът на Перник инспектираха новоизградените уреди към Топлоелектрическа централа Перник.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР