Премиерът Бойко Борисов е потвърдил участие в Шоуто на Слави,

...
Премиерът Бойко Борисов е потвърдил участие в Шоуто на Слави,
Коментари Харесай

Борисов и Мая Манолова потвърдили участие в шоуто на Слави

Премиерът Бойко Борисов е удостоверил присъединяване в " Шоуто на Слави ", споделиха от държавния пресцентър, заяви offnews.bg

В предаването си нощес шоуменът насочи покана идната седмица в предаването да му гостуват ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, президентът Румен Радев, министър председателят Бойко Борисов, основният прокурор Сотир Цацаров и националният омбудсман Мая Манолова.

Поканата е получена тази заран в Министерски съвет и потвърждение за присъединяване на премиера е върнато незабавно.

Потвърждение за присъединяване е направила и омбудсмана  Мая Манолова . Поканата за присъединяване е приела и председателката на парламента  Цвета Караянчева . Заради задължения зад граница, които завършват в петък вечерта, тя е предложила присъединяване ѝ да е на 26 ноември - понеделник и чака отговор от екипа на Шоуто на Слави.

Към момента от администрацията на президента  Румен Радев  не оповестяват какви са желанията на президента и дали той ще одобри поканата на Трифонов.

Снощи тв водещият изясни, че от гостите си се надява да разбере какво се случва в страната на фона на ескалиращите митинги.

" Не знам дали ще дойдат, но - аз съм тв водещ, поканвам ги, що пък да не дойдат ", изясни Трифонов при започване на предаването си.

Той предложения феновете да задават своите въпроси към представителите на властта. Трифонов напомни, във връзка митингите с мото " Смяна на системата ", че преди две години той и екипът му желаеха да провеждат референдум със същата цел. Тогава аз на стол и моите сътрудници на столове бяхме пред Народното събрание, подсети тв водещият.

От " Шоуто на Слави " не дадоха отговор на запитване кои посетители са удостоверили присъединяване.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР