Премиерът Бойко Борисов доказа, че няма алтернатива. Това е единственият

...
Премиерът Бойко Борисов доказа, че няма алтернатива. Това е единственият
Коментари Харесай

Премиерът Борисов доказа, че няма алтернатива

" Премиерът Бойко Борисов потвърди, че няма опция. Това е единственият политик, който може в изключителни обстановки да реагира по най-хубавия за България метод ". Това съобщи във Враца националният представител от ГЕРБ Георги Марков. Той бе безапелационен, че в актуалната дипломация на напред във времето е уважението и персоналните контакти, а не обичайният протокол.

" В момента у нас няма политик, който при създалата се напрегната обстановка с мигрантите да бъде признат с почитание от турския президент Реджеп Ердоган. Само 24 часа по-късно на посещаване при премиера Борисов пристигнаха ръководителите на Европейската комисия и Европейския съвет Урсула фон дер Лайен и Шарл Мишел, които видяха по какъв начин България охранява външната граница на Европейски Съюз “, сподели още Марков.

Във Враца някогашният парламентарен арбитър показа и последната си книга „ Феноменът Виктор Орбан “. " Реших да напиша книгата, тъй като Виктор Орбан е единственият десидент с блестящо антикомунистическо минало от годините на смяната, който през днешния ден ръководи в Европа “, показа той. Георги Марков направи преглед на обществената и икономическа политика, провеждана от Виктор Орбан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР