Премиерът Бойко Борисов днес направи своята традиционна обиколка с джип,

...
Премиерът Бойко Борисов днес направи своята традиционна обиколка с джип,
Коментари Харесай

Борисов пак отхвърли оставка: Казал съм - като видя Хемус, ще се пенсионирам

Премиерът Бойко Борисов през днешния ден направи своята обичайната обиколка с джип, още веднъж отвхърляйки настояването на протестиращите за оставка. Той инспектира градежите на инфраструктурни планове в сектора Ловеч-Плевен, където минава трасето на автомагистрала " Хемус " и довеждащи до нея пътища.

Заедно с премиера бе и заместник-министърът на регионалнато развиване и благоустройството Николай Нанков, стана ясно от видеото, предавано онлайн във Facebook.

" Не сме се отчаяли, вижда се едните, които работят, и другите какво желаят. Догодина има избори, в случай че си кажат стратегиите, народът може да ги избере. Всеки има право да работи. Миналата година имахме два избора - за евродепутати и за локална власт. Нека да си прожектират филмчета, не е неприятно. На кой да се предадем? Ние желаеме, само че няма на кой ", сподели на хората Борисов във връзка антиправителствените митинги през последните месеци.

Работници си направиха фотоси с премиера и го изпратиха с ръкопляскания и възгласи " Бойко " и " Ние сме с вас ". Някои от локалните даже приканиха: " Никаква оставка! ".

" Казал съм - като видя " Хемус ", ще се пенсионирам. Преди нас тя нито е проектирана, нито е въображаемо за градежа на автомагистралата ", добави той.

А по-късно написа в обществената мрежа: " Хиляди строители от всички елементи на страната работят по Автомагистрала " Хемус ". Хиляди са и машините, с помощта на които трасето минава през сложния терен. Напредъкът в действителност е голям ".

Очаквайте детайлности...



Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР