Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Бойко Борисов обсъди с Виктор Орбан амбицията за намаляването на емисиите в ЕС

Премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г организира значими диалози с унгарския си сътрудник Виктор Орбан.

Важен е дебатът, който ще проведем с сътрудниците от Европейския съвет в подтекста на показаното от Европейска комисия предложение на План за климата до 2030 година, чиято упоритост е за понижаване на излъчванията в Европейски Съюз до 2030 година е нараснала от 40 % на 55 % по отношение на равнищата от 1990 година

Преди да вземем решение би трябвало имаме изясненост по какъв начин това ще се отрази на всяка страна и по какъв начин можем да го реализираме, изключително в изискванията на пандемия, когато в допълнение финансово са натоварени страните и бизнеса, заяви Борисов във "Фейсбук ".



Трябва да имаме отговорите на доста въпроси, с цел да можем да вземем най-правилното решение, което да обезпечи по-доброто бъдеще на всички европейци, написа още министър председателят.

Важен е дебатът, който ще проведем с сътрудниците от Европейския съвет в подтекста на показаното от Европейска комисия предложение на...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР