"Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
"Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Георги Марков във Враца: Премиерът Борисов доказа, че няма алтернатива

"Премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г потвърди, че няма опция. Това е единственият политик, който може в изключителни обстановки да реагира по най-хубавия за България метод ". Това съобщи във Враца националният представител от ГЕРБ Георги Марков. Той бе безапелационен, че в актуалната дипломация на напред във времето е уважението и персоналните контакти, а не обичайният протокол.

"В момента у нас няма политик, който при създалата се напрегната обстановка с мигрантите да бъде признат с почитание от турския президент Реджеп Ердоган. Само 24 часа по-късно на посещаване при премиера Борисов пристигнаха ръководителите на Европейската комисия и Европейския съвет Урсула фон дер Лайен и Шарл Мишел, които видяха по какъв начин България охранява външната граница на Европейски Съюз “, сподели още Марков.

Депутатът от ГЕРБ съобщи, че е впечатлен от постигнатите безапелационни победи на изборите от кметовете на Враца и Бяла Слатина. "Да спечелиш изборите, когато си управлявал - това е същинският отзив за работата на един кмет ", уточни Марков, като поздрави за изборната победа и кмета на Мизия Валя Берчева.

Във Враца някогашният парламентарен арбитър показа и последната си книга „ Феноменът Виктор Орбан “. "Реших да напиша книгата, тъй като Виктор Орбан е единственият десидент с блестящо антикомунистическо минало от годините на смяната, който през днешния ден ръководи в Европа “, показа той. Георги Марков направи преглед на обществената и икономическа политика, провеждана от Виктор Орбан.

На срещата участваха кметът на Враца Калин Каменов, националният представител Красен Кръстев, заместник-областният шеф Мирослав Комитски, ръководителят на Общински съвет - Враца Нели Стоянова, общински съветници от Враца, Бяла Слатина, Мездра и Криводол, общественици и жители.

Всички посетители получиха образец от книгата с подпис от създателя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР