Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Премиерът Борисов: От 2014 г. досега сме построили 204 км магистрали

Премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г инспектира ремонта на сектор на автомагистрала "Тракия ".

,,Продължава ремонтът на 52-километровия сектор от Автомагистрала "Тракия ", който нашите съперници ни оставиха в завещание ", заяви във Facebook министър председателят.

В момента тече цялостна реорганизация на 12 км от автомагистралата сред п.в. "Белозем " и п.в. "Оризово " в платното за София. Преди две седмици завърши ремонтът на платното за Бургас на същата права. Строителните действия в 12-километровия сектор включват цялостна замяна на асфалтовата настилка, възстановяване на отводняването, полагане на нова хоризонтална маркировка, пътни знаци и ограничаващи системи. До месец строителите ще бъдат подготвени. Общо в двете направления ремонтът на Автомагистрала "Тракия " сред пътните възли "Белозем " и "Оризово " ще коства 24,5 млн. лева, а средствата са от бюджета.

От 2014 година до момента сме построили 204 км автомагистрали, като в това време ремонтираме и дребното пътища, които са построили съперниците ни. На тях ще оставя операциите за цените и качеството на автомагистралите. Ние имаме още доста работа!, съобщи още министър председателят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР