Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов разговаря с президента на Полша Анджей Дуда в Давос

Премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г беседва с президента на Полша Анджей Дуда в Давос в границите на Световния стопански конгрес. Това оповестиха от държавната пресслужба.

Двамата разискаха усилването на двустранните връзки на политическо и икономическо равнище, както и основни тематики от интернационалния дневен ред.

Борисов се срещна с премиера на Грузия Гиорги Гахария в Давос

Акцент в диалога им беше европейската вероятност на страните от Западните Балкани, която е във фокуса на „ Берлинския развой “. От тази година съпредседатели на самодейността са България и Република Северна Македония, а предходната година хазаин бе Полша.

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Анджей Дуда бяха безапелационни, че евроатлантическото бъдеще на страните от Западните Балкани значи сигурност, непоклатимост и разцвет за района.

На срещата беше маркирана нуждата от още по-активното поощряване на добросъседските връзки и районното съдействие, което е от основно значение за цяла Европа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР