Премиерът Бойко Борисов бе награден със Златен плакет – Европейска

...
Премиерът Бойко Борисов бе награден със Златен плакет – Европейска
Коментари Харесай

Наградиха Борисов със „Златен плакет – Европейска личност на годината“

Премиерът Бойко Борисов бе награден със „ Златен плакет – Европейска персона на годината “ по време на публична гала в Сараево .
 Бойко персона на годината Пресцентър Министерски съвет
Наградата се дава от Агенцията за избор и показване на ръководители от Босна и Херцеговина, Централна и Югоизточна Европа. Премиерът получи наградата за персоналния си ангажимент за икономическото съдействие в района в границите на провеждащия се Международен бизнес конгрес.
 Бойко персона на годината Пресцентър Министерски съвет
В своята тирада министър председателят Борисов уточни, че има ли мир в района и вложенията ще бъдат обезпечени . Той за следващ път акцентира смисъла на свързаността на Балканите.  
Магистралите, жп линиите, пристанищата, цифрова инфраструктура и етническата приемливост. Това са петте условия за сполучлив бизнес и най-важните цели за Балканите. Всички ние би трябвало интензивно да работим за привличане и гарантиране на вложенията, както и за свързаността сред страните ни.
Публикувахте от в Четвъртък, 5 юли 2018 година „ Щастлив съм, че всички сътрудници от Балканите прегърнаха концепцията за тази инфраструктура в трите посоки “, сподели Борисов и подчертава върху това, че транспортната, инфраструктурната и цифровата съгласуваност би трябвало да се осъществят редом . Той напомни един от целите на българския еврокомисар Мария Габриел за уеднаквяване на роуминга за страните от района .

„ Да развиваме широколентовия интернет във всяка една страна. Това ще подтиква в допълнение стопанската система “, добави министър председателят.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР