Премиерът Борисов излъга просташки. Той обяви на Деня на храбростта

...
Премиерът Борисов излъга просташки. Той обяви на Деня на храбростта
Коментари Харесай

Румен Петков: Борисов лъже просташки. Опитва се да управлява чрез лъжа, измама и заплахи

Премиерът Борисов излъга дебелашки. Той разгласи на Деня на храбростта равносметка за 30 000 умряли в Европа. Числото беше изрично опровергано, съобщи Румен Петков от АБВ, представен от КРОСС.
След това министър председателят трансферира нещата към Англия. Велик позор за Борисов.
Борисов за следващ път насади ненавист сред живеещите в България и работещите вън от страната ни.
Борисов заплаши, че по образеца на Германия, още веднъж ще вкара противоепидемични ограничения.
Анализът сочи:
Решението на немското държавно управление е, че при повишаване на новите случаи в 7-дневен интервал до повече от 35 случая на 100 000, ще бъде прегледано връщане на ограничаващите ограничения. Това значи в Германия да има близо нови 2 800 инфектирани дневно. Ако използван немската формула за България, това би означавало у нас да имаме общо 245 нови случая дневно. При прогнозата на Борисов за 100 нови случая дневно, би означавало, че ограничаващите ограничения могат да бъдат възобновени още в идващите дни. Препоръката ни към Борисов е да борави деликатно с числата и да взема поради откритите епидемиологични стандарти за отчитане на заболеваемостта, защото всевъзможни такива случайни изказвания и подхвърлени числа единствено и още веднъж пораждат неустановеност и суматоха, изключително в бизнеса.
Ние от АБВ заявяваме, че тази опасност не почива на действителни обстоятелства. Но подчертаваме още веднъж, че Политическа партия АБВ НИКОГА НЕ Е БИЛА ПРОТИВ НАЛОЖЕНИТЕ МЕРКИ Пожарна охрана ВРЕМЕ НА КРИЗАТА, само че се противопоставяме на дейности, които получават недъгав темперамент. Смятаме, че от миналите месеци България би трябвало да извлече нужните уроци. Поради това настояваме министър председателят и държавното управление да отговорят на някои от следните въпроси:

Кога ще бъде изработен повсеместен разбор на позволените неточности по време на рецесията?

Защо Европейският център за предварителна защита на болесттите на 5 май сложи България преди всичко в Европа по растеж на записаните инфектирани?

Защо стигнахме до подобен висок брой близо 200 инфектирани медици? Това е закононарушението на Министерски съвет и настояваме за вдишване на отговорност.

Какво и кой наложи редица безсмислени ограничавания като КПП-та сред градовете? Те ангажираха голям запас на Министерство на вътрешните работи, а по този начин оповестеният „ пик “ след Великден беше безумна хрумка на няколко комплексари.

Поради некадърно и в този момент нямаме  виждане за развиването на страната, след рецесията. Защото такова нямаме в последните 10 години. Отговорът е некадърие – Борисов.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР