Премиерът акад. Николай Денков и председателят на парламентарната група на

...
Премиерът акад. Николай Денков и председателят на парламентарната група на
Коментари Харесай

Денков и Пеевски са като скачени съдове, сравни Борисов

Премиерът акад. Николай Денков и ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски се употребяват като скачени съдове и запълват вакуума в ръководството. Такова съпоставяне направи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в коридорите на Партийния дом по оста на.

По думите му, когато министър председателят стартира да дава отговор на някого, го приравнява със себе си. За разлика от Денков, Пеевски в умел и когато ученият се хвана на неговите писма, той се въздигна на равнището на Пеевски, уточни Борисов, като не сподели дали ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи е на страната. Той си спомни още, че Сергей Станишев правел същите неточности като министър председател и се принизявал до равнището на другите.

За и ще бъде ли определен ръководител на градския парламент, Борисов разяснява, че сега в СОС на " Възраждане " и Българска социалистическа партия, с цел да търсят поддръжка. " Ще станат доста смешни, в случай че създадат коалиция с тях и тогава ще цитирате вопъла на Кирил Петков, че представител на Путин може да завоюва София " , сподели Борисов.

Той бе безапелационен, че от ГЕРБ-СДС са склонни да спасят София от спасители в СОС.
 Борисов не желае имитация в разговора на високо ниво Денков - Пеевски
Борисов не желае имитация в разговора на високо ниво Денков - Пеевски

Да оставим тези момчета да спорят посред си
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР