Премиерът акад. Николай Денков даде старт на новата учебна 2023/2024

...
Премиерът акад. Николай Денков даде старт на новата учебна 2023/2024
Коментари Харесай

Денков: Правят опити за сваляне на правителството, но ние няма да се поддадем

Премиерът акад. Николай Денков даде старт на новата образователна 2023/2024 година. Министър-председателят би учебния звънец и вкара в клас първолаците в Основно учебно заведение „ Васил Левски “ в село Караджово, област Пловдив.

„ Вярвайте в себе си! Вярвайте в учителите си, тъй като те са ви научили на най-важното нещо - през целия живот всеки ден вие ще би трябвало да учите нови неща, само че те ще ви създадат сполучливи “, обърна се към учениците министър председателят.

Основно учебно заведение „ Васил Левски “ е разкрито през 1852 година, а от 1946 година е средищно учебно заведение за селата Караджово, Моминско и Кочево. В него се образоват 114 възпитаници три разнообразни етноса – български, турски и ромски. Училището може да се похвали, че четирима от отпадналите шестима възпитаници през предходната образователна година тази есен са назад в класните стаи. „ Вие би трябвало да вярвате на вашите учители и дружно с вашите родители да работите с тях, тъй като това е методът да съумеете в живота. Трябва да завършите учебно заведение, да се научите да четете, да пишете, да смятате - всичко това, което желаят учителите ви от вас “, обърна се към учениците от село Караджово министър председателят, преди да бие звънеца и да вкара най-малките измежду тях.

Пред медиите министър председателят разяснява готвените митинги и блокади поради анулираната възбрана за импорт на украинско зърно. " Не е ново, че се вършат опити за събаряне на държавното управление, само че ние няма да се поддадем ", увери Денков. И заподозря, че митингите са инсценирани. " Следете ги и ще видите кой се крие зад тях ", добави той. Денков съобщи, че стартирането на украинското зърно у нас е решение на Европейската комисия: " Ние сме част от Европейския съюз и би трябвало да се съобразяваме с европейските политики. Взетото решение от държавното управление и Народното събрание е в интерес на народа. Подходът не би трябвало да е „ да се помогне на всички “, би трябвало да се работи с данни и всеки бранш да се преглежда настрана ", сподели още министър председателят.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР