Премиера в новата Astra: “Хей, Opel – мрежово гласово разпознаване Изчистен

...
Премиера в новата Astra: “Хей, Opel – мрежово гласово разпознаване
Изчистен
Коментари Харесай

„Пълна детоксикация“: Opel съчетава свързаност на комуникациите с интуитивност в новата Astra

Премиера в новата Astra: “Хей, Opel ” – мрежово гласово различаване
Изчистен интериор: кокпит Digital Pure Panel с интуитивно ръководство
Opel Live навигация: Актуализация на картата и маршрута в действително време
Персонализация: Предпочитанията на клиентите се съхраняват отстрани аватар
Свързаност в мрежа: Ново потомство интелигентни системи за подкрепяне на лидера
„ Изживейте своята Astra “: Дигиталното потребителско преживяване стартира с 3D симулация

„ Хей, Opel “ – две думи са нужни и новият Opel Astra стартира да извършва това, което лидерът и пасажерите желаят. Новата екстра за естествено гласово различаване е изцяло обвързвана в мрежа дружно с целия инфотейнмънт от последно потомство. Opel следва философията за обезпечаване на оптимален комфорт без разпръскване на лидера. „ Пълна детоксикация ” е мотото против всяка форма за основаване на цифров стрес. Основата е неповторимият кокпит Pure Panel с неговия подсъзнателен метод на работа, който се предлага и в моделите Mokka, новия Grandland и Astra. Сега производителят от Рюселсхайм стартира идващ стадий на цифровизация.



Личните желания могат да бъдат непокътнати в самостоятелни профили. Информационно-развлекателната система, с която е оборудван автомобила разпознава лидерът и пасажерите по техния смарт телефон. По този метод всеки може да задейства своите самостоятелни настройки с едно допиране върху необятния екран. Дизайнерите на Opel са основали аватари с разнообразни герои.

Навигацията ситуирана в Pure Panel се поддържа онлайн в действително време (Connected Navigation Plus). Актуализациите на картите са налични за възобновяване в действително време. Новата Astra разполага с последно потомство изцяло свързани в мрежа асистиращи системи за обезпечаване на комфорт и спомагателна сигурност на лидера и неговите спътници.

„ С новата Astra започваме това, което ще продължим да включваме във всички идни модели – интелигентни софтуерни приложения за обезпечаване на оптималната изгода за нашите клиенти. Ние назоваваме това „ Пълна детоксикация “. Шофьорите и пасажерите не са затрупани с непотребна информация и ненужни функционалности. Вместо това ние предлагаме най-голяма леснота за потребление - с новаторски технологии като новото гласово ръководство и персонализиране на профилите на клиентите “, изяснява основният изпълнителен шеф на Opel Уве Хохгешурц.

Системите на борда на новия Opel Astra са свързани с спомагателни външни решения. Първият контакт на клиента с новата Astra стартира с същинско високотехнологично предложение. Astra може да бъде персонализирана с висококачествена 3D симулация и по-късно допълнена във виртуалното си пътешестване с определения мечтан цвят и желани колела. Под мотото „ Изживейте своята Astra “ Opel предлага 3D визуализация, основана на Unreal Engine Technologies от водещия разработчик на компютърни игри Epic Games.

В Astra мобилните телефони са съвместими с Apple CarPlay и Android Auto и могат да бъдат безжично свързани към автомобила и да се зареждат безжично.

Opel поредно ще развива неповторимия HMI (Human Machine Interface) с изцяло обвързваният в мрежа Pure Panel, осигуряващ дигитален детокс и интуитивна работа в интерес на своите клиенти. Германският авто производител има достъп до топ технологии от компанията майка Stellantis. Stellantis към този момент показа водещи нововъведения по време на събитието «Stellantis Software Day».

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР