Премиера Бойко Борисов е захранван с различни благини от бизнесмени

...
Премиера Бойко Борисов е захранван с различни благини от бизнесмени
Коментари Харесай

Хиляди предприемачи от провинцията захранвали Борисов с луканки, дини, кайсии и тениски....

Премиера Бойко Борисов е захранван с разнообразни благини от предприемачи от цялата страна. По този метод възкресиха бившето Управление безопасност и охрана (Пето управление н от времето на Тато. Суджуците от Добрич са най-малката част от асортимента, с който всекидневно се пробват да го зарадват. Това разкриха пред Фрог нюз бизнесмени.

Те обясниха, че доста постоянно сами поемат самодейността да изненадат Борисов. Друг път пък локалните депутати им се обаждат, с цел да ги задействат в намирането и доставката на едно или друго-като се стартира от плодове и зеленчуци, та се стигне до спортни и публични облекла. Бизнесмените, обаче не получавали противоположна връзка, с цел да схванат на 100 %, че стоката е стигнала до крайния адресат. Споделиха, че понякога им минава мисълта, че тя може и да се отклонява някъде по трасето. Не питали, с цел да не изпаднат в неловка обстановка. Били подготвени и да изгубят, само че да поддържат жива връзката си с водача на ГЕРБ. " И нито един суджук не е стигнал до премиера ", закахъри се основният прокурор Сотир Цацаров по отношение на добричката спекулация.

Любопитното е, че има неписани правила кой какво да праща. Това зависи главно от сезона и района, допълват източниците ни. Така да вземем за пример от морския бряг се доставя прясна риба- главно паламуд и калкан. Добре узрели кайсии пък годишно поема от силистренските градини към постройката на „ Дондуков 1”. От бостаните на Любимец пък се отбират най-големите любеници за трапезата на Борисов. Предприемачи, които търсят непосредственост с премиера пращат какво ли още не-отлежала сливова ракия от троянско, автентично филе от Елена, грозде от Асеновград и т. н. Наши производители и вносители на спортни и други артикули също се боричакт за сърцето на Борисов с постоянни армагани. Разказват, че до момента в който рита топка в Русе, млад и напорист бизнесмен тича след него, с цел да му сменя нонстоп фланелките на известна марка. Оправдава се, че вождът може да се изпоти и да настине. На локална почва му готвят и други изненади като следващ масаж, да вземем за пример. Често домакините се стресират, когато министър председателят подмине богатата им софра, отрупани с всевъзможни лакомства. И не тъй като ги е пренебрегнал, а за това, че може апетитът да му е изневерил.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР