Premier лигаГрупа АМФК Черно море постигна победа и в четвъртия

...
Premier лигаГрупа АМФК Черно море постигна победа и в четвъртия
Коментари Харесай

Пет отбора са с по 12 точки след 4-ия кръг на АМФЛ-Варна

Premier лига

Група " А "

МФК Черно море реализира победа и в четвъртия кръг на Premier лигата на АМФЛ-Варна, надигравайки с 5:2 ФК Валекс. Чете и Симеонов забиха по два гола, Кузманов добави един, а РОСТИ бе определен за Играч на мача. Павката се разписа два пъти за противника.

Fullmax се поздрави с четвърти триумф, откакто надигра с 9:3 Арарат. С четири гола блесна Серафимов, два добави Иванов, а по един - Дидко, Чолаков, Павлов и Йовчев, който бе избран за Играч на мача. За " арменците " с хеттрик се регистрира главният изпълнител на отбора - Мануел Тахмисян.

ФК Флотски Арсенал разгроми с 16:1 Red Partners. Над всички с шест гола бе Владо Мирчев, който бе определен за най-хубав в мача, а останалите голмайстори също не са изненадващи - Боев и Цачев забиха по три, Паци - два, а Костадинов и Високия - по един.

МФК Тича излъга АМФК Лудата Банда със 7:6. Старшината и Маринчо означиха хеттрик, а Петков си вкара автогол. За изгубилия отбор точни бяха Мишо (3), Петков, Амброзов, Петков и Стоянов. Маринчо стана №1 в дуела.

Селесао Варна се поздрави с първа точка, откакто направи 4:4 Монтана 2. Енвер (2), Godzilla и Бирата забиха попаденията за " бразилците ", а за отбора от Северозапада Мечката се разписа два пъти, което му донесе наградата за №1 в дуела, а Дегирменджи и Yonchev 9 - по един път.

 

Група " Б "

Порто-Ди Ес записа четвърта поредна победа - над iGaming със 7:2. Играч №1 на срещата стана Станислав Джамбазов, който наниза хеттрик, а останалите попадения бяха дело на Коцето (2), Пецата и Атанасов. За противника осъществиха Камберов и Атанасов.

МФК Монтана победи с 4:2 Дебелият балет. Калкана заби два гола за триумфа, а Адвоката и Станчев прибавиха по един. За противника осъществиха Василев и Станев. Костадин Димитров-Адвоката сграбчи наградата за Играч на мача.

Зеленина и МФК Балерини не съумяха да се победят и приключиха 7:7. Кондов означи хеттрик за символичните домакини, а останалите попадения осъществиха Михайлов, Ганьо, Гюрсата и Гайдарджиев (автогол). За " балерините " се разписаха Нотев (3), Гайдарджиев, Маринчев, Загоров и Монката. Нотев взе наградата за най-хубав в конфликта.

Атлетик Провадия удари с 9:2 Castalia. Радича и Дидо Николов се регистрираха с хеттрик за отбора, а останалите попадения бяха дело на Кунчев, Йорданов и Кателиев. За изгубилия отбор вкараха Бързев и Трифонов. Дидо Николов бе избран за най-хубав в дуела.

 

 

Лига 1

Група " А "

В Лига 1 Eurotex Boys към този момент е с 4 от 4 след триумф с 5:4 над Ария. Попаденията за спечелилите бяха дело на Йорданов (2), Димитров, ГолМашината и Джибрата. Ники и Иванов се разписаха по два пъти за изгубилия отбор. Йорданов бе избран за Играч на мача.

Parkmart разгроми с 19:2 Искра. Давидов вкара цели осем гола, Каменов добави четири, с което сграбчи и премията за най-хубав в дуела, с по три се регистрираха Хълми и Ахмед, а един - GAZZA. За противника означиха Илиев и ДАНЧО.

Лудогорец Доброплодно би с 4:1 УВСК ВВМУ. Головете за триумфа осъществиха Данков, Даскалов, Панайотов и Петков, който бе определен за Играч на мача, а за " моряците " вкара Играчев.

Пластхим (Аксаково) удари Мрежите със 7:1. Минчо стана №1 в срещата с четирите си попадения, а три добави Димов. За изгубилия отбор вкара Момчев.

Devils стигна до първи триумф в конкуренцията, надигравайки с 8:7 Therma Village. Димитров (Играч на мача) и Борко бяха над всички с по три гола, а останалите бяха дело на Пацо. За съперника им означиха Димитров (4) и Кузмин (3).

 

 

Група " Б "

MFK TNT - ZARAFA реализира победа и в четвъртия си мач, разбивайки с 13:3 Вино и Мезе. Ангелов заби четири попадения, Иванов вкара хеттрик и бе избран за най-хубав в срещата, дани се регистрира с две, а по един път се разписаха, Михнев, Методиев, Кирилов и Добрев. За противника точни бяха Боца (2) и Ламбов.

Бандата на града също доближи до четвъртия си триумф с 6:4 DevLabs. Милков блесна с хеттрик и заслужи наградата за Играч на мача, а Ташков, Илиев и Колев също се разписаха. За съперника Мирко вкара хеттрик, а веднъж се разписа Панчев.

Десант излезе трети във краткотрайното класиране след триумф с 10:4 над Малките титани. 

МФК Импакт Варна излъга МЕТРО Варна с 4:3. Точни за спечелилите бяха Димитров (Играч на мача), Терзиев, Стоянов и Красьо (автогол), а за противника - Георгиев (2) и Петров.

The Unity удари с 4:1 Спейс Тийм в Лига 1. Асад заби два гола, което му донесе премията Играч на мача, а по един прибавиха Iniesta и Николов, до момента в който за противника вкара Букоев.

 

Лига 2

В " английско-руското " дерби на Лига 2 АФК Албион реализира четвъртата си победа, надделявайки с 5:3 над Березка. Добата и Николов (Играч на мача) означиха по две попадения, а Кирчев добави едно. За " руснаците " Дементьев се разписа два пъти, а един път - Пейчев.

Локдаун " заключи " ФК Ураган Невша с 2:1. За следващ път в воин за отбора си се трансформира МартиПарти, който с двата си гола бе избран за най-хубав в срещата, а за " ветровете " се разписа Рики.

FC DJIEN излезе втори в Лига 2 откакто надигра с 10:5 Атлетико Варна, а №1 в дуела стана Жеков. Сред вкаралите за спечелилите бяха Христов, Георгиев, Велев, Тодоров и Ранков, а за противника - Петров, Пламенов, Николов, Борисов и Милков.

Розовите мамби записа втора победа, надигравайки ФК Горното със 7:3, като Недев стана №1 в дуела.

 

За състезател №1 на четвъртия кръг бе избран Момчил Милков от Бандата на града.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР