Преместването винаги се асоциира като едно от най-стресиращите събития, които

...
Преместването винаги се асоциира като едно от най-стресиращите събития, които
Коментари Харесай

5 трика да спестим пари по време на преместване

Преместването постоянно се асоциира като едно от най-стресиращите събития, които човек може да изпита в живота си. Всичко, което притежавате отивате в всякакви кутии, кашони, куфари и чували. Местите се на напълно друго място, което не е било част от вашата рутина и всекидневие, това единствено по себе си поражда стрес. След това всичко би трябвало да бъде разопаковано и проведено по метод, който може би първоначално няма да бъде комфортен за вас. Съвсем обикновено е да усещате напрежение преди и след тази огромна стъпка. Всяко пренасяне се свързва и с доста огромни разноски, пазаруване на нови неща, които са от първа нужда, много постоянно сменяме и работата си и би трябвало да помислим по какъв метод можем да спестим пари. Ще ви представим няколко трика от The Everygirl, които ще са ви потребни по време на пренасяне, с цел да спестите пари. Не са нужни никакви старания, а просто малко креативност.

Ключът към триумфа е добра организация
Умният човек изживява своя живот, правейки от хаоса порядък!

Снабдете се с кутии и кашони

 5 трика да спестим пари по време на пренасяне moving.com

Не се втурвайте да давате непотребни пари за кашони, които ще хвърлите незабавно след вашето пренасяне. Вместо това бъдете прозорливи и попитате магазините за хранителни артикули наоколо дали разполагат с кашони, които да ви дадат. Те по този начин или другояче ги изхвърлят, надлежно никакви старания няма да им коствате, в случай че просто ги дадат на вас.

Ограничете разноските си

 5 трика да спестим пари по време на пренасяне A Couple of Catholics

При преместването постоянно ни се постанова да пренесем и някакви мебели. Организирайте времето си по този начин, че да го извършите вие благодарение на другари, а не предприемайте разнообразни разноски като се обърнете към професионална компания за просташки услуги по пренасяне.

Планирайте в дълготраен проект

 5 трика да спестим пари по време на пренасяне Wedding Venture

Следвайте образеца на обичаната ни Моника от сериала Приятели и съставете собствен проект, който да следвате по време и след преместването. Подсигурете доставчиците на Интернет и оптична телевизия авансово и правете дребни вложения последователно, а не всичко едновременно, тъй като по този начин усетите много мощен удар върху финансите си. Поръчайте си авансово потребни предмети за украса на жилището ви от уеб сайтове, които оферират доста ниски цени, само че са с по-дълги периоди на доставка. Ако го извършите да вземем за пример месец по-рано, ще дойдат тъкмо когато сте разопаковали всичко и сте подготвени да декорирате мястото си по ваш усет.

Развихрете се в кухнята

 5 трика да спестим пари по време на пренасяне

Докато стъпите на краката си, напълнете хладилника с обичаните си хранителни артикули и си приготвяйте домашна храна. От този съвет има два изгоди. Първата е, че ще ви излезе доста по-икономично по този метод, а втората е, че по този начин ще почувствате новото място като ваш дом, тъй като няма по-хубав ъгъл от кухнята. Всеки свързва дома си с домашно приготвената храна с доста обич, нали?

Направете си сами (DIY)

 5 трика да спестим пари по време на пренасяне socialconnoisseursblog.com

Тенденцията, която безусловно връхлетя обществените мрежи DIY (Do It By Yourself), може в действителност да ви бъде от изгода по време на промяна на жилището. Вместо да вземем за пример да си купувате скъпи саксии за растения може да си ги декорирате собственоръчно с каквото имате на разположение, стига да имате нужното предпочитание и въображение.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР