Преместваема от Асеновград. е възникнал на 3-ти юни, но едва

...
Преместваема от Асеновград. е възникнал на 3-ти юни, но едва
Коментари Харесай

Преместваемите футболни врати са премахнати от стадиона, след инцидента с дете

Преместваема от Асеновград. е зародил на 3-ти юни, само че едвам в този момент oбщински съветници го оповестиха. По непотвърдена информация, майката е била с двете си деца - на 3 година и на 8 година - в игрището на стадиона в квартал " Долни Воден ". За миг тя ги е оставила сами, с цел да отскочи до у дома. Семейството живеело против стадиона. По-голямото дете се доближило към футболната варата и се кракът му се заплел в мрежата, а 3-годишното го последвало. Не знайно по какъв начин оборудването било бутнато и се стоварило върху момченцето.

Във връзка с случая с потърпевшото дете на стадион в асеновградския квартал „ Долни Воден “, от община Асеновград осведомиха, че обектът е обществена общинска благосъстоятелност. Тренировъчната врата, която е паднала върху момченцето, е преместваема и за слагането й няма позволение от общинската администрация .
 Почина детето, затиснато от футболна врата Почина детето, затиснато от футболна врата
13-годишното момче, което беше затиснато от футболна врата в Пазарджик, е умряло. Това оповестиха от локалната болница. Близките на мом...

Стадионът е предан за прилагане на ФК „ Сокол “ – „ Долни Воден “ със период до 30.06.21 година  В Общински съвет - Асеновград е входирана докладна-записка от футболното управление на гореспоменатата организация за преотдаване на обекта. Клубът получава и финансиране за поддръжката на оборудването – косене, обрисуване и други, за игрището да се приготвя за осъществяване на футболни срещи.

На стадиона има и други - непрекъснати порти за игра, които са безвредно инсталирани . Обектът се заключва, а към този миг преместваемите футболни порти са отстранени от игрището. От общинската администрация увериха, че ще бъде осъществена цялостна инспекция на всички футболни обекти и евентуално рисковите уреди ще бъдат отстранени, с цел да не се стига наново до сходни произшествия.

По отношение на аргументите и вероятностите за пораждане на неприятната обстановка, община Асеновград няма право да разяснява, защото е формирано досъдебно произвеждане и се организира следствие .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР