Премахват изсъхналите клони на чинарите по бул. Васил Априлов“, разположени

...
Премахват изсъхналите клони на чинарите по бул. Васил Априлов“, разположени
Коментари Харесай

Режат клони на бул. “Васил Априлов“, движението е затруднено

Премахват изсъхналите клони на чинарите по бул. „ Васил Априлов “, ситуирани сред ул. „ Генерал Данаил Николаев “ и бул. „ Шести септември “ тази заран. Предвижда се от четвъртък работата да продължи в правата от Централна гара към парк „ Парашутна кула “.
Прочетете още
Движението няма да се стопира, само че от общинското дружество приканват преминаващите оттова за нараснало внимание. На място за регулирането му оказват помощ чиновници на Общинска полиция и „ Общинска защита “.

Санитарните резитби се правят по наставление на експертна комисия и последвала заповед на кмета на регион „ Централен “. Сухите клони би трябвало да бъдат отстранени, защото има заплаха да се пречупят и паднат при по-силни ветрове.

„ Молим жителите да ни извинят за краткотрайното стеснение, само че използваме последните летни дни, когато трафикът към момента не е доста претрупан “, разяснява шефът на „ Градини и паркове “ Веселин Козарев.

Миналата седмица бяха окастрени сухите клони на чинарите и в сектора на ул. „ Иван Вазов “ от колелото при Централна гара до ул. „ Кръстьо Пастухов “. Очаква се до 15 септември санитарните резитби да приключат по цялата улица.

   

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР