Премахването на паметника на Съветската армия е дива инициатива“, която

...
Премахването на паметника на Съветската армия е дива инициатива“, която
Коментари Харесай

Мария Захарова: Премахването на паметника на Съветската армия е „дива инициатива“ 


Премахването на паметника на Съветската войска е „ дива самодейност “, която „ идва от евроатлантистите, контролиращи столичния внушителен орган “. Това се споделя в коментар на формалния представител на Министерство на външните работи на Русия Мария Захарова, оповестен на интернет страница на посолството на Руската федерация в България.

„ На 9 март т.г. законодателното заседание на София взе решение за разглобяване на паметника на Съветската войска, който се намира в центъра на българската столица. На кмета на града е предоставено да сезира регионалния шеф на София с предложение паметникът да бъде изместен на друго място “, написа в коментара.

„ Известно е, че тази дива самодейност идва от евроатлантистите, контролиращи столичния внушителен орган. Очевидна е нейната връзка с идните предварителни парламентарни избори в България, с желанието на обособени групи, претендиращи за власт, да показват способността си деликатно да улавят и неотложно да извършват упованията на западните си сътрудници, които оказват значително въздействие върху вътрешнополитическите процеси в страната. Сега в политическа „ разменна монета “ се трансформират паметниците на тези, които освобождаваха България “, написа на формалната интернет страница на посолството на Руската федерация в България.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР