Прелестната ни актриса, която покори Холивуд - Мария Бакалова, е

...
Прелестната ни актриса, която покори Холивуд - Мария Бакалова, е
Коментари Харесай

Прелестната Мария Бакалова е разходила бижута за 10 милиона долара по червения килим на Оскарите

Прелестната ни актриса, която покори Холивуд - Мария Бакалова , е знаменистостта, която разноски най-скъпите бижута по аления килим по време на тазгодишната гала по разпределяне на Оскарите.

Според обява в онлайн медията Nicki Swift българката е носила диамантени аксесоари на стойност над 10 милиона $. Мария е облечена в изящна бяла рокля на Луи Вютон, която акцентира формите й и разкрива задоволително, и скрива задоволително.  С прибрана на кок откъм гърба коса, хубавицата театралничи с бижутата на Moussaieff Jewellers, които съчетават диаманти и редки скъпоценни камъни.



" Бих споделил, че цената на дребно тук е над 10 милиона $ ",  разкрива Апекша Коатри,  специалист по диаманти от пето потомство и основен действен шеф на Rare Carat,  и добави, че застраховката е била над 6-цифрена сума, което дефинира и диамантените аксесоари, които Мария носи за най-скъпите на аления килим, писа „ Телеграф “.

След блестящата гала по връчване на премиите " Оскар " Мария Бакалова се оказа на афтърпарти с Парис Хилтън и Риана. Милиардерската наследница Парис Хилтън и певицата Риана се подредиха измежду звездните другари на Мария Бакалова , които я поздравиха след церемонията на премиите " Оскар “ в неделя през нощта.

Парис и Мария се появиха дружно на афтърпартито. Преди да влязат позираха за фотографите.  Българката още веднъж бе заложила на белия цвят, само че този път бе с по-къса рокля съчетана с чифт сребристи обувки на висок ток и чанта в звук от змийска кожа. Парис бе в елегантна сребриста рокля. След празненството папараци още веднъж уловиха двете приятелки да си потеглят дружно крещейки името на Мария.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР