Прекратяването на концесията за пристанището Росенец е поредната стъпка към

...
Прекратяването на концесията за пристанището Росенец е поредната стъпка към
Коментари Харесай

Любен Иванов: Прекратяването на концесията за „Росенец” е стъпка към Шенген

„ Прекратяването на концесията за пристанището „ Росенец " е следващата стъпка към влизането на България в шенгенското пространство. След „ Капитан Андреево " (скандалът за „ Златния мочур " ) това е втората доста значима стъпка за приемането ни в Шенгенското пространство. Тя е наложителна с оглед реализиране на поставените цели от държавното управление. Тази стъпка би трябвало да бъде направена ". Това съобщи депутатът от ПП-ДБ Любен Иванов в ефира на предаването „ Твоят ден " по NOVA NEWS.

Той предвижда, че може да се стигне до съд по проблема с предварителното преустановяване на концесията.

Относно рецензиите на президента Румен Радев, който дефинира концепцията за анулиране на концесията като спешен пиар или корпоративни апетити, Иванов сподели, че президентът би трябвало да отговори дали самият той няма корпоративни ползи в неговата позиция. „ И второ - по кое време ще приключи своето шизофренично отношение към евроатлантическата ориентировка на България ", съобщи депутатът.

Относно украинското издание " Миротворец ", което включи и български жители в лист с „ врагове на Украйна ", Иванов сподели, че би трябвало да се разиска и да се види за какво български политици са попаднали там и какви са последствията от това.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР