Прекратяване на връзката или обмисляне да го направите? И в

...
Прекратяване на връзката или обмисляне да го направите? И в
Коментари Харесай

Знаци, че трябва да се борите за вашата връзка

Прекратяване на връзката или обсъждане да го извършите? И в двата случая е мъчително. Дали не се отхвърляме прекомерно елементарно от  любовта си. Има ли знаци, които ни демонстрират, че би трябвало да създадем още едно изпитание, с цел да спасим връзката си? Има, ето кои са.

Умеете да разрешавате проблемите

Спрете за момент и помислете за компликациите, които сте имали с обичания човек. Как сте ги разрешавали? Дали сте успявали да надделеете над егото си, да се концентрирайте върху казуса, да го разрешите по най-разумния метод. В подобен случай си коства да се борите за вашата връзка. Но има проблеми, които подсказват, че напъните ви не си костват, като: корист с доверие, невярност, операция, несъвместими цели, насилия, липса на предпочитание нещата да бъдат поправени.

Все още сте физически привлечени един към различен

С времето някои сътрудници стартират да губят привличане един към различен, не се стараят да поддържат пристрастеността във връзката, да бъдат привлекателни, мечтани. Но в случай че във вашата връзка, към момента се чувствате привлечени от половинката ви, имате предпочитание да сте си интимни, полагате старания за външния тип, с цел да бъдете привлекателни за другия, а не за някой различен, тогава има смисъл да се борите за любовта ви.

В обстановки на спор, успявате да запазите почитание

Спорове, кавги… Те са част от всяка любовна връзка. Ако с обичания човек успявате да преминете през тях, запазвайки достолепието на другия, има смисъл от взаимоотношенията ви. Но в случай че във вашите „ борби “ има обиди, взаимно се манипулирате, омаловажавате мнението на другия, ровите се в предишното, крещите си, има физическо принуждение, тогава е време за смяна.

Нямате предпочитание да бъдете с други

Флиртовете могат да имат и изгоди за връзката, но… Винаги има  едно „ само че “. Дали флиртувате с колегата си, забравихте ли, че с него може да се закачате? Дали вашата половинка намира за „ безобидни “ флиртовете в обществените мрежи? Дали в редки случаи флиртувате с познати, непознати, само че без това да минава в други граници, без да продължавате да си мислите за този човек. Флиртовете не са толкоз безобидни. Ако вие сте намерили границата и във вас няма предпочитание да преспите с различен, значи, че може да се борите за връзката ви.

Вие сте си най-хубави другари, подкрепяте триумфите си

Нещо доста значимо в  една връзка, само че не при всяка двойка се среща. Може да обичате някого, само че той да не е в същото време ваш най-хубав другар. Във вашата връзка какви сте с обичания човек?

https://www.az-jenata.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР