Прекратилият футболната си кариера вратар - Владислав Стоянов говори пред

...
Прекратилият футболната си кариера вратар - Владислав Стоянов говори пред
Коментари Харесай

Владо Стоянов: Лудогорец ще победи ЦСКА с 1:0 или 2:0

Прекратилият футболната си кариера вратар - Владислав Стоянов приказва пред Българска национална телевизия за това с каква виновна роля е претрупан в Лудогорец и какви са упованията му за идното дерби сред " орлите " и ЦСКА.

" В момента съм основен скаут в ДЮШ на Лудогорец. Предимно следя повече вратари, само че и полеви играчи. Не съм индивидът, който да каже каква е повода, само че е реалност, че Лудогорец не се показа на равнище в евротурнирите. Доста травми, които се появиха през сезона, настрана промяна на треньори...Нещата са много сложни. Надявам се тимът да преодолее тази миникриза.
 Ще играе ли Десподов против ЦСКА?
Ще играе ли Десподов против ЦСКА?

Този мач е по-специален за него

С оглед на класирането, дуелът с ЦСКА ще бъде със сериозен залог. И двата тима бяха в групите на евротурнирите. Определено на следващия ден ще бъде много забавен дуел с значителен залог. Надявам се, че семейството ще бъде наше преимущество. Напълно обикновено е да се усещаме по-добре. В последно време не съм мощен в прогнозите, само че считам, че няма да има доста голове.

Надявам се, че Лудогорец ще победи. Залагам на 1 или 2:0 в интерес на тима. Не виждам причина да не спечелим шампионската тила и през този сезон. Просто би трябвало време футболистите да се стиковат и създадат много мощен тим. Дано на следващия ден завоюват, с цел да има повече успокоение към треньора и тима ".
 Лудогорец рискува Каули в името на триумф над ЦСКА
Лудогорец рискува Каули в името на триумф над ЦСКА

Добра вест за Станислав Генчев

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР