Прекратиха повторното дело за екстрадиране в Гърция на наш сънародник,

...
Прекратиха повторното дело за екстрадиране в Гърция на наш сънародник,
Коментари Харесай

Прекратиха повторното дело за екстрадиране в Гърция на българин


Прекратиха повторното дело за изгонване в Гърция на наш съотечественик, който към този момент е бил оправдан у нас.

Оказва се, че неуместният проблем не е единствен.

Тошко Тодоров - Машора се върна в Бургас за ново дело, откакто преди седмица беше арестуван по време на почивката си край Китен. Изкара три дни в ареста на бургаския затвор, макар че преди година е бил оправдан от Окръжния съд в Пловдив.

" Становището на прокуратурата е, че актуалното произвеждане следва да бъде прекъснато ", сподели наблюдаващият прокурор Сузана Чинева.

Бургаският съд приключи делото.

" Очаквах, че ще ме екстрадират, бях подготвен. Тя правдата постоянно става ясно, рано или късно ", съобщи Тошко Тодоров.

" Клиентът ми ще си търси правата за обезщетение, за неимуществени вреди в резултат на това напрежение което е изпитал, болката и страданието ", безапелационен бе юристът на арестувания Гънчо Гънчев.

До проблема се стига, откакто мъжът продал кемпера си, който е арестуван в Гърция с мигранти. Делата там към момента не са завършили. Оказва се, че казусът не е единствен.

" Лежах в следствения затвор в Комотини, продадох си автомобила 2020 година Тази кола по някакъв метод стига в Гърция, карани са имигранти и Гърция пращат европейска заповед за арест за екстрадиция все едно аз съм уредник на това нещо ", съобщи Пламен Чавдаров от град Левски.

За 8 минути дело този човек изкарва 6 месеца в гръцките затвори. Пострадалите се провеждат и ще пишат сигнал до омбудсмана.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР