Прекрасното време днес изкара деца и младежи на ледената пързалката.

...
Прекрасното време днес изкара деца и младежи на ледената пързалката.
Коментари Харесай

Вижте как деца се забавляват на ледената пързалка в Пловдив

Прекрасното време през днешния ден изкара деца и младежи на ледената пързалката. Смях огласяше площад „ Централен “ през целия ден.

Учениците хвърлиха якетата и окупираха зимната атракция и се забавляваха с часове. Имаше и такива, които се качваха на кънки за първи път и постоянно падаха, само че ставаха и продължаваха напред. Някои използваха тренажьор - пингвин, с чията помощ по-лесно се образоваха да карат кънки.

Пързалката е отворена от 10 часа сутринта до 22 часа вечерно време с спиране за разчистване. Площта й е 1400 квадратни метра. Наемът на кънки е 2 лв.. Билетчето за вход е 5 лв., а в случай че оставиш облекла на дрешник, плащаш още 1 лев.

За тренажьор - пингвин, благодарение на който се образоват да карат кънки, се дават още 10 лв..
тагове ледена пързалка деца младежи ваучър  Вижте по какъв начин деца се забавляват на ледената пързалка в Пловдив  Вижте по какъв начин деца се забавляват на ледената пързалка в Пловдив  Вижте по какъв начин деца се забавляват на ледената пързалка в Пловдив  Вижте по какъв начин деца се забавляват на ледената пързалка в Пловдив  Вижте по какъв начин деца се забавляват на ледената пързалка в Пловдив  Вижте по какъв начин деца се забавляват на ледената пързалка в Пловдив  Вижте по какъв начин деца се забавляват на ледената пързалка в Пловдив  Вижте по какъв начин деца се забавляват на ледената пързалка в Пловдив  Вижте по какъв начин деца се забавляват на ледената пързалка в Пловдив  Вижте по какъв начин деца се забавляват на ледената пързалка в Пловдив  Вижте по какъв начин деца се забавляват на ледената пързалка в Пловдив  Вижте по какъв начин деца се забавляват на ледената пързалка в Пловдив
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР