Прекрасно стоплящо сърцето е, когато усетим обратна връзка от вас,

...
Прекрасно стоплящо сърцето е, когато усетим обратна връзка от вас,
Коментари Харесай

Венец за врата с черупки от охлюви

Прекрасно стоплящо сърцето е, когато усетим противоположна връзка от вас, нашите читатели. След състезанието ни получихме една чудна рецепта за от Христина Христова. А ето, че и Илияна Боянова, победител в състезанието в категорията за пролетна/ великденска украса с нейните, ни изпрати още нещо, ръчно направено от нея.

Ние в Hera.bg доста добре знаем, че който е изобретателен, от време на време това е по- мощно от него и потребността да показа в един миг надвива. Благодарим на Илияна, че ни прати тази истинска украса за врата, направена от охлювени черупки. Та, в случай че сте си приготвили, ето по какъв начин можете да оползотворите черупките. Като изработите:

Венец за врата с черупки от охлюви

" Здравейте,

благодаря за подаръка. Искам да споделя още хрумвания, уповавам се да ги харесате. Сега кaто пукна пролет из ливадите се появиха празните черупки от охлюви. Бях посъбрала много, аз все групирам някакви неща. Като поотлежат и им идва времето с някоя концепция.

Така един ден взех, че ги понамазах с боички.



После със силикон ги прикрепих към изрязан кръг. Питате от какво го изрязах? От лист корк, който скрито откраднах от рибарските принадлежности на мъжа ми.

После го запечатах с топ лак - в тази ситуация акрилен, и ето резултатът, който е закачен на вратата на селската ми къщичка. И на Вас ще Ви се получи!
Успех!
Поздрави:

Илияна Боянова "
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР