Прекрасно настроение и невероятна положителна енергия заля сърцето на Морската

...
Прекрасно настроение и невероятна положителна енергия заля сърцето на Морската
Коментари Харесай

Улица на мечтите зареди Варна с прекрасно настроение и енергия!

Прекрасно въодушевление и невероятна позитивна сила заля сърцето на Морската градина във Варна по време на първата по рода си Панорама на детските и юношески креативен и спортни школи " Street of Dreams " - " Улица на фантазиите ".

Сияещи деца и младежи и техните ръководители, облечени в своите луксозни костюми и спортни екипи танцуваха, пяха, рисуваха и спортуваха в пространството към Слънчевия часовник на Варна като дадоха опция на хиляди гости да се потопят в невероятната атмосфера, която царува във всяка една школа и клуб. Посетителите имаха опция да се срещнат персонално с ръководители и треньори, да научат повече за тяхната активност и изберат подобаващото място за сбъдване на фантазиите на техните деца.

За дребни и огромни уредниците и участниците в панорамата бяха подготвили доста атрактивни и занимателни завършения.

Близо 30 школи и клубове се включиха в огромното събитие. Всеки от участниците имаше опция да показва своята активност на сцена, като за тяхното атрактивно показване се погрижи водещият на събитието – най-хубавият състезателен публицист на Варна Румен Генов.

Аниматори на " Улица на фантазиите " бяха очарователните близначки Роси и Стаси Станчеви, които завъртяха децата във флашмоб и се пигрижиха малчуганите от публиката също да си прекарат отлично с атракционите, които създадоха от плажни топки, пояси и други продукти, знак на лятото и безгрижието.  

Първата по рода си демонстрация за Варна почете и кметът на морската столица Иван Портних. Той приветства уредниците и участниците в самодейността, като напомни, че от тази година Община Варна започва план за поддръжка на частните школи и клубове, които могат да получат финансиране за закупуване на костюми, образуване на шампионати и спектакли и други събития.

Кметът обиколи всяка от шатрите на участниците, беседва с хореографи, треньори, педагози и техните ученици, с цел да ги поздрави за напъните, които поставят в развиването на надарените варненски деца. Той срещна всеки персонално с опциите и  подкрепата, която общината дава.

" Street of Dreams " – Улица на фантазиите, е самодейност на Сдружение " Пресклуб Варна " с поддръжката на Дирекция " Образование и юношески действия " в Община Варна в направление " Младежки пространства – действия навън и здравословен метод на живот ".

Сдружение с нестопанска цел " Пресклуб Варна " изрича своята признателност на Община Варна за поддръжката и на всички школи и клубове, които се включиха в " Улица на фантазиите ":

Клуб по танци " Стар Денс ", Танцова школа " Стил Денс ", Балетна школа " Реверанс ", Школа  по Народно пеене " Фолклорна Магия " с ръководители Павлинка и Елица Тодорови и техните ученици  от  НУИ  " Д. Христов ", Балетна школа " Звездна дъга ", Клуб по акробатичен рокендрол " Морска сирена " – Варна, Арт център АРЛЕКИН, Балетна школа Вито Денс и Флаш Денс, Клуб за Народни Танци " Моряците ", Purple magic kangoo club, Брейк групировка " Крейзи Форс ", Вокална академия " Бънджи сингърс ", Хип хоп танцова група " Artistix ", Клуб по спортни танци " Кристал ", Училище по роботика и програмиране " Робопартанс ", Ателиета " ARGIRA`s ART " с началник Кристина Аргирова, Семеен кодекс по фехтовка АХИЛ, Общо събрание на колегиите Млади стрелци,

СКТМ " Варна -2015 " - тенис на маса, Варненска Айкидо Академия, Семеен кодекс " Черно море - Бриз- кану - каяк ", STAR BASKET ACADEMY, Бикрам йога – с Франческа и Илиян -Гош йога, Плажен волейбол - с ВК " Енерджи ", Танцов състезателен клуб " Черно море ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР