Прекрасно е, че България вече има един медицински хеликоптер, който

...
Прекрасно е, че България вече има един медицински хеликоптер, който
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Кирил Петков се снима до хеликоптера все едно лично го е купил и ще го пилотира

„ Прекрасно е, че България към този момент има един медицински хеликоптер, който да избавя хора в потребност. Човешкият живот е скъп. Така че, е супер, че България има един медицински хеликоптер. Дори това, че Кирил Петков се снима до него, все едно той персонално го е купил и той персонално ще го пилотира, даже това е без значение “.

Това написа в профила си във Facebook Слави Трифонов.

Според него има няколко значими акцента, които се пропущат.

„ Първо – хеликоптерът няма лебедка, т.е. не може да изтегли някой потърпевш от планината или от водата, както сме гледали по филмите, тъй като няма с какво да го изтегли. А би трябвало да кацне. А той може да кацне единствено на равно; Второ – хеликоптерът няма позволение да лети нощно време. Тоест, който ще има проблеми да гледа да ги има, когато е слънчево; Трето, има единствено две лечебни заведения, на които може да кацне и те и двете са в София. Тоест, в случай че някой ще страда в Шабла, доста апелирам, да се реалокира да страда в София; Четвърто – няма водачи. Не са подготвени водачи и екипажи, които да пилотират въпросния хеликоптер. Тоест, сега, хеликоптера става единствено за това Кирил Петков да се снима с него “, написа Трифонов.

„ И най-важното – пето – аз не се майтапя и желая вярно да бъда свестен. За това да има хеликоптери от доста време работят доста държавни управления и разнообразни организации. За да се осъществя тази толкоз значима цел трябват доста пари, качествена инфраструктура и организация от хора, които са добре стимулирани и схващат от тази работа. Позицията на сегашните ръководещи, с тия хвалби и фотоси, е жалка и унизителна. И е подигравка със страданието на хората. Вие, от “Продължаваме смяната ” и “Демократична България ”, сте цялостни некадърници и безспорни дилетанти. Искрено се надявам всички хора в България, които схващат и имат мотивация, да работят заедно, с цел да изпълним тази толкоз значима за всички българи цел “, добавя той.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР