Прекрасният нов свят има нужда само от послушни зомбита! У

...
Прекрасният нов свят има нужда само от послушни зомбита! У
Коментари Харесай

Унищожаването на паметници е унищожение на знанието


Прекрасният " нов свят " има потребност единствено от послушни зомбита!

У нас демонтират паметника на руската войска в центъра на София. Няма никаква забележима причина за събарянето му. Нито войната в Украйна, нито някакъв български народен интерес дефинират потребността от такова действие. И това го знаят даже и разрушителите. Те просто извършват заповедите на босовете на глобалистката матрица. И не задават въпроси. Пък и не ги интересува. За сегашната власт в България понятия като татковина, родова и историческа памет, нямат никакво значение.

Унищожението не е единствено у нас. В Полша събарят всевъзможни мемоари от социализма. Дори има държавна институция заета с това. В Съединени американски щати унищожиха десетки и стотици монументи, тъй като били " робовладелски ", " расистки ", " сексистки " и така нататък Например - Антифа и BLACK LIVES MATTER събориха паметника на военачалник Робърт Лий, лидер на войските на конфедерацията (тоест - на робовладелците) по време на гражданската война, без значение, че той е нямал нито един плебей. В Европа жигосват " Колониалното минало " и сатанизират куп велики хора, не разрешават писатели и учени, тъй като били хомофоби и расисти или съветски създатели, единствено тъй като са руснаци.

Разлика няма. Новото (не)нормално желае да унищожи предишното, историята, с цел да може напълно същински дебили да порастват в напълно същинско продължение на " 1984 " и " Прекрасният нов свят ".

От началото на XXI в. появилата се в Близкия изток радикална формация „ Ислямска страна " целеустремено унищожава исторически монументи. Нейната аргументация е, че паметниците са „ езически " и нямат място в земите на правоверни мюсюлмани. Странно, само че съгласно формалната европейска позиция „ Ислямска страна " прави безчовечен действия, а за дейностите в Съединени американски щати и Европа нищо не се споделя.

В предишното всяка, „ приела се насериозно " власт, група или даже империя, постъпва по този метод - елините разрушават останалото от пеласгите, а след това и наследството на ахеменидска Персия; римляните разрушават келтското наследство; испанците унищожават даже загатна за инка и Атахуалпа. По нашите земи османската власт прави всичко допустимо да унищожи даже и загатна за съществуването на Българска страна... Всяка власт, всеки, задържал се по-дълго водач наложително се пробва да промени историята.

И какво излиза - за толкоз епохи сме останали същите варвари, каквито сме били в древността?

Целта е общоприета и тъкмо прилича задачите на османските завоеватели по нашите земи. Те са унищожили напълно спомените за българското царство, желали са българинът да е надълбоко уверен, че е плебей, че дядо му, татко му и те са били плебеи и че децата и внуците му също ще бъдат плебеи.

Разликата през днешния ден е в това, че процесът е световен и централизиран. Сегашната вълна от заличаване е част от войната за мозъците и би трябвало да увековечи властта на световните милиардери над стотици милиони плебеи, които даже обичат робството си, защото не познават нищо друго с изключение на иго.

За да съумеят глобалистите си сътвориха уместно варварско придвижване. То пораства и в Съединени американски щати и в Европа и у нас. Това са новите демократични хунвейбини, санкюлотите на огромното нулиране, на новото (не)нормално! Те желаят да разрушават, а не да градят. Гурутата от матрицата им напяват, че идва нов свят, ново време и всичко остаряло би трябвало да бъде разрушено, заровено и забравено.

И какво следва след това? Много е евентуално на бъдещите възпитаници да се преподава напълно измислена история с измислени страни и герои от книгите за Хари Потър, Властелинът на пръстените или Хрониките на Нарния за действителни.

Също е евентуално Холивуд да се трансформира дефинитивно в главен източник за историческа информация, дружно с тотално манипулируемите обществени мрежи.

Още през 1951 година преди повече от 70 години американският историк Чарлз Е. Ноуел съобщи, че учените са изправени пред невъзможността да запазят историята: „ В Съединените щати правото да изследват, преподават и интерпретират историята от ден на ден минава в ръцете на Холивуд, писателите на исторически романи, създателите на сензационни биографии и основателите на хумористични книги ".

Тази скица към този момент се отнася за целия запад, а освен за Съединени американски щати.

Така жителите на бъдещия прелестен нов свят няма да имат никаква визия какви са и могат да бъдат манипулирани доста елементарно, сходно на зомбита.

У нас, да вземем за пример, съгласно потребността на господаря все още, може да се учи, че Сюлейман паша при Шипка се е бил в отбрана на България с съветските агресори (колко му е мемориалът да бъде изменен като тук там се постави по някой фес, чалма или полумесец) или пък, че Вапцаров е разстрелян, тъй като е бил сериен палач, нает от Комитет за Държавна сигурност (на СССР).

Тъжната истина за България е, че каквото и да направи, тя сама не може да промени даже себе си, тъй като тези процеси са световни. На все по-малко оставащите естествени хора остава вярата, че ще се появи някаква нова международна мощ, която да спре заличаването.

Автор: Иван Спирдонов/фейсбук

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР