Прекрасният маникюр е един от модните трендове през лятото. За

...
Прекрасният маникюр е един от модните трендове през лятото. За
Коментари Харесай

Как да оцелее маникюрът ви през цялата почивка?

Прекрасният маникюр е един от стилните трендове през лятото. За да се похвалите с добър маникюр на плажа от първия до последния ден, значимо е да знаете по какъв начин да го съхраните и по какъв начин да го предпазите от агресивното деяние на водата и пясъка.

Приготвили сме ви 12 лесни и хитри хрумвания, които ще ви оказват помощ:

1. Избягвайте белия цвят. Той стои превъзходно на тъмния загар, само че бързо пожълтява когато се печете на плажа.

2. Нанасяйте база и топ лак. Те оказват помощ да запечатате и съхраните творбата върху ноктите си по-дълго, макар дейното стоене във водата.
 Съвети за гръмък маникюр в домашни условия Съвети за гръмък маникюр в домашни условия
Искате ли да разнообразите маникюра си, без да се постанова да ходите до козметичните салони и да пръскате непотребни пари? Следвайте нашите...

3. Избягвайте да си играете с пясъка. Частичките му повреждат лака ви, той се люпи по-лесно и трае по-кратко.

4. Предпочитайте лак с брокати, 3-Д елемени, частици. Те се махат по-трудно и надлежно траят по-дълго.

5. Доверете се на експерт, който да ви направи гел лак. Гарантирано ще остане върху ноктите ви цялата почивка, в случай че е подложен качествено.

6. Когато вършиме маникюра си, нанасяйте 2-3 тънки пласта от определения лак, а не един пълен пласт, с цел да е по-траен трудът ви.

7. Не се лакирайте след баня или плаж. Кисненето във вода преди новия лак улеснява рухването му и снижава доста трайността му.
 Свежи и лесни хрумвания за маникюр Свежи и лесни хрумвания за маникюр
Пролетно-летният сезон е най-подходящият, когато става въпрос за изпробване с визията ни. Ако желаете да разнообразите маникюра си...

8. Нанасяйте определения лак върху чисти и сухи нокти без следи от крем, лакочистител  или каквито и да е подхранващи артикули. Мазнината и мръсотията пречат на издръжливостта на новия ви маникюр.

9. Когато дезинфекцирате ръцете си, пазете ноктите от дезинфектанта. Той, както и всичко, съдържащо алкохол, поврежда лака и води до по-бързото му съсипване.

10. Не тръскайте шишето с лак, преди да го отворите и употребявате. Това ще докара до формиране на „ балончета “ върху чисто новия ви маникюр и ще го направи по-нетраен. Вместо това го разтъркайте сред дланите си.

11. Не ускорявайте сушенето на лака посредством каквито и да е средства. Ако изсъхне естествено, той ще е по-дълготраен.

12. Внимавайте да не нанасяте лак върху кожичките на ноктите. Ако лакирате и тях, новият ви маникюр ще е по-краткотраен.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР