Прекрасният човешки жест идва от Ню Хейвън в щата Кънектикът

...
Прекрасният човешки жест идва от Ню Хейвън в щата Кънектикът
Коментари Харесай

Бездомник намери чек за 10 000 долара и го върна на собственика: Нямаше представа каква награда ще получи

Прекрасният човешки жест идва от Ню Хейвън в щата Кънектикът (САЩ).

Бездомният Елмър Алварес откри чек за 10 000 $ на улицата и го върна на притежателя му. Нямаше визия какво ще последва, просто знаеше, че постъпва вярно.

 скитник

Не се поколеба нито за секунда – незабавно потърси притежателя и му се обади да върне чека където му е мястото. Той не знаеше, че чекът принадлежи на самотна майка, Роберта Хоски, която работеше като сътрудник по недвижими парцели.

 топла прегръдка

Когато отиде да вземе чека, тя очакваше да срещне мъж в костюм, само че вместо това срещна Алварес, скитник, който й даде планове чек. За да показа положителния жест, тя записа срещата, след което призна пред всички изненадата и възторга си, споделяйки видеото във Facebook.

Роберта беше трогната от неговата човещина и по тази причина реши да награди този скитник. Той не очакваше нищо в подмяна и вместо това Алварес сподели: „ За мен най-голямата премия беше да видя какъв брой е щастлива. “

 безприютен мъж

„ Той не знаеше кой е притежателят на чека и даже не подозира какво огромно сърце има “, споделя Хоски за него. След това тя заплати учебното заведение му за сътрудници и наема на апартамент за идващите седем месеца, до момента в който той си стъпи на краката.

Сега те работят дружно по взаимен план, чиято цел е построяването на център за бездомни младежи и младежи. Центърът би трябвало да дава разнообразни услуги на бездомните, които съгласно Елмър са от решаващо значение.

По някакво стичане на събитията, преди Роберта да забогатее, тя също била бездомна, самотна майка, само че с доста старания съумяла да се измъкне от този живот и да реализира триумф.

Чрез построяването на Центъра тя искаше да даде късмет на Елмър и други да си стъпят на краката и да намерят верния път в живота.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР