Прекрасни занимания и знания, обогатяващи детската емоционалност и култура предвижда

...
Прекрасни занимания и знания, обогатяващи детската емоционалност и култура предвижда
Коментари Харесай

Стартира безплатно лятно училище Християнче“ към школите на ОДК във Варна


Прекрасни занимания и познания, обогатяващи детската емоционалност и просвета планува програмата за малчуганите, показа за медията ни шефът на Общинския детски комплекс Монка Николова. 

Занятията се организират всеки работен ден, от 10:00 до 16:00 ч. в Духовно-просветен център " Св. Архангел Михаил “, църквата " Св. Атанасий “, Библейски център и Морската градина. Заниманията са предопределени за деца на възраст от 7 до 14 години.

Децата ще бъдат обучавани по занимателен метод в краезнание, планувани са визити във варненски храмове, исторически забележителности и монументи на културата с значимо значение за града.

Малчуганите ще се радват на игри навън, свързани с образование на другарство, взаимност и насърчаване на креативност и работа в екип.

Заниманията в Духовно- образован център " Св. Архангел Михаил “ предвиждат месене на хляб; изобразяване на икона; игри за добродетели, прожекции на филми.

Посещение на интерактивни музеи в града и приложни действия в ОДК, са единствено част от изненадите за децата, които ще се включат.

Децата се събират в 10.00 часа в двора на ЦПЛР-ОДК, гр. Варна на ул. " Петко Каравелов “ 3А и се вземат от същото място в 16.00 часа.

Те би трябвало да бъдат уместно облечени и да носят раница с вода, суха храна, мокри и сухи кърпички.

За да бъде детето Ви включено в летните занимания е належащо да попълните декларация. 

Попълнете декларацията тук: https://docs.google.com/forms/d/14zFq-1aIHDSY-sTmG2_Tr7X39JCz9a04u9mMvsW0N6s/viewform?ts=5ed0e9cd&edit_requested=true

Повече за самодейността, финансирана от Община Варна, споделя във видеото шефът на ОДК Монка Николова!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР