Прекомерните амбиции доведоха до предателство. Предателство и измяна. Това заяви

...
Прекомерните амбиции доведоха до предателство. Предателство и измяна. Това заяви
Коментари Харесай

Военнопрестъпникът Путин е в паника, призова да не се повтаря гражданската война от 1917 г.

" Прекомерните упоритости доведоха до изменничество. Предателство и измяна ". Това съобщи съветският военнопрестъпник № 1 Владимир Путин в първото си изказване след почналата нощес рецесия с " Вагнер ". Путин дефинира дейностите на шефа на ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин като " бунт и случка ". И напомни гражданската война в Русия, почнала през 1917 с апел да не се позволява тя да се повтори, заяви УНИАН.
 
" Обръщам се към руснаците, към военните и правоприлагащите органи и към тези, които бяха тласнати по пътя на въоръжен протест с машинация и закани. Русия води тежка битка за своето бъдеще, цялата военна и осведомителна машина на Запада е ориентирана против Русия ", сподели съветският деспот.
 
" Всякакви кавги би трябвало да се загърбят в интервала на специфичните интервенции, в този момент се взема решение ориста на нашия народ. Изправихме се пред изменничество, несъразмерните упоритости доведоха до изменничество към Русия ", сподели той.
 
" Всяването на всевъзможен ужас е смъртоносна опасност. Нашите дейности ще бъдат брутални ", съобщи още Владимир Путин в своето послание.
 
Армията и правоохранителните органи са получили нужните разпоредби, сподели още той.
 
" Всеки, който умишлено е поел по пътя на измяната, шантаж и е подготвял въоръжения бунт, ще понесе своето неизбежно наказване. Всички отговорни в опита за бунт ще дават отговор пред закона и народа ", закани се Путин.
 
Ситуацията в Ростов на Дон остава комплицирана. Блокирана е работата на органите на ръководство, само че ще бъдат подхванати дейности по стабилизирането на ситуацията, съобщи още съветският президент.
 
Той направи исторически паралел с болшевишкия прелом през 1917 година и последвалата 5-годишна революция.
" Руснаци убиваха руснаци, братя убиваха братя. Няма да позволим това да се повтори. Ще защитим страната си ", сподели той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР